Autor Zpráva
Fio
Profil *
Ahojte.
Mám takový problémek. Zkusil jsem si upravit skript pro zobrazování a mizení submenu.
Vypadá takto.

function hide() {
cas=setTimeout("MM_showHideLayers('subMenu','','hide')",1000);
}
function stay() {
clearTimeout(cas);
}

Jediný problém nastane když "user" ukáže na hlavní tlačítko (čímž spustí zobrazení subMenu) pak odjede myší (spustí se funkce hide()) a pak se rychle vrátí zpět na tlačítko (no a v tu chvíli to začíná blbnout, protože funkce hide() ještě nebyla dokončena a už se znovu spouští zobrazení toho subMenu).

Prosím mrkněte se na http://www.apnet.cz/stamex/
tlačítko činnosti.

V podstatě bych potřeboval při najetí myši na tlačítko deaktivovat již probíhající funkci hide() (samozřejmě pokud ta funkce probíhá).

Nevím si s tím rady....
Prosím pomozte......... Díkez, Fio.
Meldo
Profil
skus pouzit css na to submenu a potom onmouseOver a onmouseOut.
peta
Profil *
A co ti brani funkci hide zastavit?
Udelej globalni promennou aaa, ktere nastavis true, kdyz se menu ma schovavat a false, kdyz se menu ma ukazat:
show()
{aaa=true}

hide()
if !(aaa) {schovavej}
else cleartime...(schovavani)

onneco="aaa=false;hide()"
peta
Profil *
A dokonce bych mu jeste vnutil pri
show()
{aaa=true;hide();}

Nebo primo
show()
if (hiding) cleartime...(schovavani)

hide()
{hiding=true
if (hideend...) {hiding=false;cleartime...(schovavani)}
}
Fio
Profil *
Díky moc, hned to vyzkouším.
PS:
Nejsem takový znalec skriptování, a to je to co mi bránilo funkci zastavit.
Ale ještě jednou, díkéézzz. :-)
Pavel
Profil
No, nebude chybka v tom, že clearTimeout neexistuje ? .-)) Timeout se totiž, narozdíl od intervalu, provede jenom jednou a je teda celkem blbost ho zastavovat. .-)))
Leo
Profil
"No, nebude chybka v tom, že clearTimeout neexistuje ? .-)) Timeout se totiž, narozdíl od intervalu, provede jenom jednou a je teda celkem blbost ho zastavovat. .-)))"

A to vas ucili kde? Leo
peta
Profil *
Leo setTimeout("",cislo) se provede jenom jednou, pokud jej nedas zopakovat. Coz se vetsinou take dela :) Pro jenom jednou se to moc nepouziva. Proc taky, kdyz se to napise zrovna do kodu. Leda u toho menu to ma smysl
... clk1() {if (bezi) clk1()} ...
... clk2() {... } ...
stinyx
Profil *
A co kdyby jsi prvně opravil ty chyby, babráku ??? Nejede ti formulář pro odesílání zpráv, máš špatný e-mail, lišta dolních odkazů je někde přes obrázky, vodní tok Raduňka teče přes nějakej hangár a pod. Jestli jsi tak nepozorný i ve psaní html kódu, tak potěš koště. . . . .
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0