« 1 2
Autor Zpráva
tony2
Profil
Měsíček
Jinak Strašně vám hoši děkuju to je super ještě musím vymyslet automatiyký přesměrování na stránku v historii (o 1 zpět) nebo rovnou zavřít IE :D ale to asi ne
tony2
Profil
Já mám sví vlastní stránky ale na blog.cz a tam to není v HTML a nemám moc trpělivost předělávat cca 200 článků
Joker
Profil
Měsíček
řešení je buď držet 10 sekund enter nebo odbouchnout iexplorer.exe (v případě IE)
...v případě Opery v tom alertu zaškrtnout "Zastavit provádění skriptů na této stránce" :o)))

tony2
ještě musím vymyslet automatiyký přesměrování na stránku v historii (o 1 zpět) nebo rovnou zavřít IE
Teď jsem ještě radši, že používám Operu.


Jinak: Hmm, děti si hrají :) Radši mu snad ani nebudeme říkat o vtípku "Černá díra", což? ;-)
Měsíček
Profil
No vidíš Jokere, v tomhle má Opera navrh.
Dranel
Profil
orava))
tomu som nepochopil! co si vypol FF alebo IE?!
Tj. to, že jsem dal CTRL+ALT+DELETE a ukončit aplikaci Mozilla Firefox. Tím se mi zavřou nenávratně* všechny panely.

*návratně, jenže když dám obnovit relaci, jsem zas na začátku scriptu.
tony2
Profil
Dranel
Jo a ty neznáš tlačítko zpět?:)
tony2
Profil
Jo a ted se vracím k tématu ještě musím vymyslet nějaký automatický přesměrovámní bez alertu jestli to pujde zkusím něco sám ale kdyby někdo věděl.
Měsíček
Profil
Myslím, že tlačítko "zpět" zná, ale v tomto případě je naprosto k ničemu, můžeš si to sám vyzkoušet ;)
souki
Profil
2 vteřiny podržený enter a je hotovo. Při zavření se mi to snažilo tvrdit, že stránka opustit nejde, ale IE7 to nějak netrápilo
tony2
Profil
Hmm co to tvrdí?Má to říkat to se dělá opouštět tuto stránku :D
tony2
Profil
Jo lidi dost jste mi pomohli ale mám ještě jeden dotaz
<script type="text/javascript">
x = prompt("Kolik je ti let", "");
if(x<18) {
alert("Nemáš ještě 18? Pojď dál ...");
}
else {
alert("No tak nic, možná v příštím životě.");
top.location.href="http://www.ssuupeerr.blog.cz/";
}
</script>

co tam dělám za chybu PSPad mě to čte když si dám náhled tak jak má ale v IE to otevřu tak se mi to nepíše ten kod do pozadí a nejede!Jo doufám že souhlasíte že nad 18 let přesměruju :D
orava
Profil
<script type="text/javascript">
x = prompt("Kolik je ti let", "");
if(x<18) {
alert("Nemáš ještě 18? Pojď dál ...");
}
else {
alert("No tak nic, možná v příštím životě.");
window.location.replace("http://www.ssuupeerr.blog.cz");
}
</script>
tony2
Profil
orava
No strašně díííííííky!!!!!
Jede to mrkejte www.ssuupeerr.wz.cz :D
dejte že je vám nad 18 at to nejdedete celý
souki
Profil
mě se to v IE7 nezeptá :) Vyskočí mi infopanel, že po mě chceš informace :)
BTW mě napadlo, jak trochu nasimulovat to blokování enter
Měsíček
Profil
prompt ti, ale u vyššího zabezpečení v IE7 nevyskočí ;) takže na JS moc nespoléhej.
tony2
Profil
souki
Jo jak?
Měsíček
Profil
Vytvořit si vlastní alert a pak odchytit klávesu enter :) přes obyčejný "alert" to nepůjde.
souki
Profil
Měsíček
jenže to není problém vypnout

já bych mezi alerty mrksnul časovač, který by šel přeskočit třeba jinou interakcí než enterem (aby to trochu znepříjmenilo pokus o zavření). Jak přesně to udělat ti ale nepovim :)
orava
Profil
enter moste zakazat tak ze tam date ten prompt a ked bude prazdny tak pojde znova a znova a znova ....
tony2
Profil
jj to vím zkusším to a poradte ještě co dělám špatně
<script type="text/javascript"> 

x = prompt("Jak se jmenuješ", ""); 
if(x=null) { 
alert("?"); 
} 
else { 
alert("?"); 
} 

</script>

Co dát místo otazníků aby když nedá nic tak aby to udělalo něco jinýho a když napíše jmeno tak pokračovat pls poradte
orava))
Profil *
skus vyhladat o JS prikazy for a while
Měsíček
Profil
Oravo problém jsme již v druhém topicu vyřešili :)
tony2
Profil
Tak právě mi došly nápady a tohle je už vyřešeno
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: