Autor Zpráva
kubiczech
Profil
<script type="text/javascript" language="javascript">
              function zobskr()
              {   
                 if (document.getElementById('zastavaMain').checked == true)
                 {
                    document.getElementById('zastavaudiv').style.display = "";
                    document.getElementById('zastavakolikdiv').style.display = "";
                    document.getElementById('zastavaomezenidiv').style.display = "";
                 }
                 else
                 {
                    document.getElementById('zastavaudiv').style.display = "none";
                    document.getElementById('zastavakolikdiv').style.display = "none";
                    document.getElementById('zastavaomezenidiv').style.display = "none";
                 }
              }
              </script>


nevíte, co je na tom špatně? všechny prohlížeče to interpretují správně, jenom IE6 si dělá zase to svoje a trucuje :(
Joker
Profil
kubiczech
IE6 si dělá zase to svoje a trucuje
Nebyl by trochu přesnější popis chyby?
Chamurappi
Profil
Reaguji na kubiczecha:
V uvedeném kódu není problém, hoď sem odkaz.
kubiczech
Profil
...
kubiczech
Profil
vse je zavisle na Zástava na nemovitost: -> checkbox
kubiczech
Profil
uz vim...

zmenil jsem onChange na onClick ;-)

ale i tak dikyyy
peta
Profil
kubiczech
IE6 ma jako ostatni prohlizece JS konzolu. Pise to tam nejakou chybu? Jakou?

K dotazu:
AAABBBCCC
"nevíte, co je na tom špatně? všechny prohlížeče to interpretují správně, jenom IE6 si dělá zase to svoje a trucuje :("
Asi to melo byt CCCAAABBB, ne? :)
Co jineho se da na takovy dotaz odpovedet, asi.
kubiczech
Profil
peta
diky za vycerpavajici odpoved... sam jsi si jiste vsiml, ze je OT, pac na dotaz je jiz zodpovezeno, ackoli z me strany...

2) jde-li o dotaz, formuloval jsem ho spravne... davam do vlakna JavaScript pouze to, co JavaScript vykonava... Chamurappi sam odpovedel, ze tu chyba neni, takze ji musime hledat jinde... na to jsem hodil odkaz a dostal napad zmenit onChange na onClick (bohuzel se omlouvam, ale doslo mi to az takhle pozdeji), v te dobe jsem odkaz vymazal a oznacil toto tema za vyresene mym poslednim prispevkem...

Ani jsem necekal, ze po vyreseni dotazu nekdo prijde a rekne, ze to tu spatne formuluji... V pripade, ze by jsi to chtel mermomoci jeste i tak vyresit, prikladam kus kodu, ted jiz spravneho... :)

<div id="zastava_id">
                 <label class="label-zadost" for="zastavaMain">Zástava na nemovitost:</label>
                 <input style="width: 30px;" type="checkbox" name="zastava" id="zastavaMain" onClick="zobskr()" />
                 <img src="https://xxx.xxx.cz/images/ok.gif" alt="Valid" title="Valid" class="validMsg" />
                 <span class="zadost">Zaškrtněte v případě, že nemovitost je již zastavena</span>
                 <br style="clear: left;" />
              </div>
              <script type="text/javascript" language="javascript">
              function zobskr()
              {   
                 if (document.getElementById('zastavaMain').checked == true)
                 {
                    document.getElementById('zastavaudiv').style.display = "";
                    document.getElementById('zastavakolikdiv').style.display = "";
                    document.getElementById('zastavaomezenidiv').style.display = "";
                 }
                 else
                 {
                    document.getElementById('zastavaudiv').style.display = "none";
                    document.getElementById('zastavakolikdiv').style.display = "none";
                    document.getElementById('zastavaomezenidiv').style.display = "none";
                 }
              }
              </script>
              <div id="zastavaudiv" style="display: none;">
                 <label class="label-zadost" for="zastavaU">Zastaveno u:</label>
                 <input type="text" name="zastavaU" id="zastavaU" class="input-zadost" />
                 <img src="https://xxx.xxx.cz/images/ok.gif" alt="Valid" title="Valid" class="validMsg" />
                 <span class="zadost">Doplňte název zastavitele</span>
                 <br style="clear: left;" />
              </div>


tak ... :) dekuji, uz je vyreseno... :)
peta
Profil
kubiczech
Nepochopil jsi.

Precti si, co jsi napsal v dotazu.
Mas?
A ted mi rekni, na co se ptas?

Jeste bych uvedl jiny priklad. Postavim pred tebe diamant, diamant, sklo, sklo. Zamicham. A co je tady spatne?
Ptam se na to, proc nemaji cervenou barvu?
Nebo, ktere z nich jsou diamanty?
Nebo, kolik casu ubehlo od doby, kdy byli usporadane?

Myslim, ze to neni off-topic. Ze je to dost konstruktivni dotaz, oznameni, tip, jak mas priste napsat dotaz. Pripadne bych zacal tematem JAK ZDE PSAT DOTAZY, ktere je jako prvni, k prekvapeni.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: