Autor Zpráva
Mody
Profil
Zdravím!
Mám tento sccript:

<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>Nová stránka 1</title>
</head>

<body>
Vyděláváš 60 zlaťáků za minutu<br>
Máš v pokladnici  <span id="uroven">0</span> &nbsp;zlatých
<form name="pokuss">
<input type="hidden" name="ahojky" value="0" readonly size="20">
<script>
window.setInterval("window.pol()",  1000);
function pol(){
var cas = 60;
var stupen = document.pokuss.ahojky.value++;
window.document.getElementById("uroven").innerHTML = stupen;}
</script>
</form>
</body>

</html>

1. problém:
- Když teď aktualizuji stránku tak mi to napíše 0 a pak to skočí na poslední číslo které tam bylo před tím než jsem to aktualizoval. Já bych potřeboval, aby když to aktualizujjí aby se to vynulovalo.

2. problém :
- Chtěl bych udělat aby tento časovač běžel a přičítal i když nebude nikdo připojený k internetu a když se vrátí aby se mu zabrazovali zlatky které vydělá během své nepřítomosti.

Jsou to dva problémy se kterými se nevým rady .
Prosím pomožte.
Předem díky za pomoc.
orava
Profil
Mody
2 pomocou JavaScriptu neurobis
najlepsie to spravis pomocou PHP + MySQL (Tak to mam ja na svojej online hre)
Mody
Profil
a jak jestli se mohu opitat
orava
Profil
TEORIA:
Ulozis do databazy cas posledneho kliku
kazdym kliknutim sa ti bude ukladat cas do databazy
potom ho prevedies na sekundy a odcitas od aktualneho casu v sekundach
rozdiel casov bude v sekundach a ten prevedies na hodiny
a vynasobis 60 alebo kolko budu zarabat za hodinu
Mody
Profil
TDíky ta onlinovka není špatná taky jednu s kámošem děláme Já sem tu přes JS a on PHP + grafici (2) doudám že se nám to povede(jak dlouho si ji dělal ?? )
orava
Profil
od 16.2.2008 bez designu
akurat vtedy som zacal s PHP
Mody
Profil
docela rychle

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0