Autor Zpráva
drozdo
Profil
Zdar.... Potreboval by som vytvorit nieco podobne ako toto:
http://www.thermona.sk/topeni/vytapeni/plynovy-kotel-vyhledej.php?otaz ka=ano&ohrevtuv=0
len z uplne inou ponukou. Pravdepodobne to funguje cez Java script. Skusal som to len ako obycajne vysuvacie menu, ale to je nehorazne vela vypisovania, neprehladne, neprakticke:

<script type="text/javascript">
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'block')?'none':'block';
}

</script>

<h3 onclick="zobrazSkryj('oddil1')">daco</h3>
<div id="oddil1" class="skryvany">
daco2
</div>

Som este skor zaciatocnik, niak nemam skusenosti. Poporosil by som niaku radu cez co to aspon funguje a jake funkcie tam prebiahju. Vopred dakujem.
vertigo4
Profil
drozdo
ten script co jsi sem vložil udělá to, že při kliknutí na nadpis <h3> ze pomocí javascriptu změní css hodnota display... tedy po kliknutí se zobrazí, to co bylo před tím pomocí display: none; skryto. Jestliže klikneš na nadpis v okamžiku, kdy je ta část zobrazena, tak se opět skryje...

jinak to nemá žádnou souvislost s tím, na co odkazuješ...
drozdo
Profil
noooo hej........ ked som tak rozmyslal dalo by sa to aj tak, ale ten zdrojak by mal 20 MB ak by som tam chcel urobit aspon 10 000 kombinaciii... A mas pravdu je to uplne ine ale nevim co.....
vertigo4
Profil
drozdo
ked som tak rozmyslal dalo by sa to aj tak, ale ten zdrojak by mal 20 MB
nechápu o čem mluvíš... každopádně 20MB zdroják se ani neopovažuj dávat na web ;-)...

by som tam chcel urobit aspon 10 000 kombinaciii
co? už vůbec nechápu...

Neporozuměl jsem ti, ale pokud máš napsanou funkci zobrazSkryj(), tak pak stačí jen ji volat tam kde potřebuješ a stále stačí tatáž funkce...
drozdo
Profil
ze ked by som cel dat co ja viem na vyber (podla toho co je na tej stranke): cervenu zelenu modru..........ak das na cervenu, zobrazi sa ti zas vyber: krava kon prasa.....atd; keby si dal zelenu zobrazi sa ti zas vyber: traktor auto kamion....atd, atd .....

Myslel som tym ze podla tovjho skryptu odkryvania zakrivania by sa to v podsatte dalo ale to by museli byt tam vypisane vsetky kombinacie .......ako napr: cervena , krava , atd ; cervena, prasa atd; zelena, trakto, atd ..........

keby si to takto vypisoval tak by sa ti to roznasobovalo: tym som zase myslel tyych 10 000 kombinacii.....
vertigo4
Profil
drozdo
tak tohle bych asi posílal pomocí formuláře a přes php zjištoval, co bylo vybráno a podle toho zobrazil další formulář...
drozdo
Profil
nevis kde by som mohol najst daky navod? ja sa uz dako potrapim....
jojoj
Profil *
tu napríklad
drozdo
Profil
tu napríklad
tam su iba Struktury menu to je vsade ......ja potrebujem nieco ine....a to neviem co je :D
vertigo4
Profil
drozdo
návod... mno bez znalosti php toho moc nesesmolíš... zkus hledat if, echo atd
drozdo
Profil
vertigo4
Zdar.....este jedna mala otazocka vertigo ked si tvrdil ze si to robil.....dipisanim akeho prikazu by sa jedno vysunulo a ostatne zasunuli..... dik
vertigo4
Profil
drozdo
cau, no já netvrdil, že jsem to dělal... a opět ti nerozumím...
drozdo
Profil
vertigo4
:D
jednoducho vysvetlene...aby bolo vysunute iba jedno, ostatne skryte
TSD
Profil
Možná bych se to mohl pokusit popsat, protože jsme si to s drozdem vyříkali po icq. Reagoval jsem na jeho poptávku.

Jde o to, že má tabulku o pár tisících položek, ty položky se dají rozdělit do skupin podle částí svého obsahu a drozdo z nich chce udělat formulář o několika selectech s postupným výběrem. Takže na webu by se pak obdobně jako na výše uvedené adrese vybíral nejdřív druh kotle, pak barva, pak výkon (plácám, je to příklad). Každopádně jsem mu psal, že udělat to lze, ale buď bude muset data přeorganizovat do tabulek (tabulka o jednom sloupci s X různými parametry mi nepřipadala dost fajn), nebo že mu udělám webové rozhraní, přes které bude moct administrovat a vkládat položky.

Orientační cena, kterou jsem si za to řekl (hodně orientační, bylo to po 10 minutách analýzy), byla asi příliš vysoká.
drozdo
Profil
TSD
to nie je k tomu uz...zo zaciatku som to cel pomocou toho prikazu robit to priradovanie, ale budem to riesit inak. Mozno cez teba este nevim.

A teraz toto je mimochodom od toho. ak zasunut anspat vsetky ostatne a nehat jedno vysunute prave to na ktore sa klikne...
TSD
Profil
drozdo
Aha. Jestli jsem něco pochopil špatně, tak se omlouvám. Ale mám pocit, že jestli chceš teď řešit nějakou kosmetiku toho formuláře, tak to je jako bys vybíral lak na stůl, který ještě roste v lese.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: