Autor Zpráva
Rokka
Profil
Jak funguje javascritp prosim v tomto pripade: Ve falshi kliknu na odkaz a otevre se nove okno. Bohuzel ve flashi se neda nastavit velikost noveho okna. V javascriptu snado a ma vice moznosti. Jen jak to udelat kdyz nemohu pouzit udalost onclik. Neni nejak finesa typu, ze kdyz se okno otevre tak se prehraje JS a ´prehraje se v nem funkce, ktera pusti scritp s parametry pevne sirky 800x 600.
Bubák
Profil
Asi zmrzneš
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vtopic&forum=30
Rokka
Profil
Tak to je pekny. Tak co, poradite nekdo?
peta
Profil
co je finesa ?

"kdyz se okno otevre tak se prehraje JS a ´prehraje se v nem funkce, ktera pusti scritp s parametry pevne sirky 800x 600"

to samozrejme neni problem.
jakpsatweb - javascritp - objekt window
document.open(URL, target, parametry)
URL = soubor.xxx

soubor.xxx
<body>
<script>
zmena rozmeru okenka
</script>
Muj obsah okenka.
</body>

nebo jakymkoliv jinym zpusobem...
Bubák
Profil
<script>
resizeTo(800,600)
</script>
Pro daný účel použitelné akorát v IE6.
Rokka
Profil
Finesa je finta. Diky, zkusil jsem podobny zpusob co zde popisujete, ale okno se mi vubec nezobrazi. Jakoby ho neco blokuje.

Vlozeno do head

<!-- funkce - flash open window -->
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function OpenWindow(theURL, winName, features) {
window.open(theURL, winName, features);
}
-->
</script>
<!-- end funkce - flash open window -->

pouzito na http://www.reklamka-kvalitne.cz/grafika.php u tretiho logotypu s nazvem EXE
peta
Profil
Rokka
pop-up je v IE defaultne blokovane, ale na onclick by to melo fungovat


Chyba: openWindow is not defined
Zdrojový soubor: javascript:openWindow('http://www.reklamka-kvalitne.cz/CI/exe/logotyp_ exe_CI.php','Window','scrollbars=no, toolbar=no, resizable=no, menubar=no, width=800, height=600')
Řádek: 1

Priste pouzi JS konzolu pri ladeni JS , ma ji kazdy www prohlizec s javascriptem
Rokka
Profil
Peto, jak mam definovat onclick ve flashi. Nebo se to da nejak vecpat jeste do te funkce, ktera je vlozena do kodu? JS konzole je co?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: