Autor Zpráva
javascript
Profil *
<script language="JavaScript">
TargetDate = "05/22/2008 03:25 AM";//change this to the date you want
BackColor = "black";
ForeColor = "white";
CountActive = true;
DisplayFormat = "%%H%%:%%M%%:%%S%%";
</script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function calcage(secs, num1, num2) {
s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
if (s.length < 2)
s = "0" + s;
return "" + s + "";
}

function CountBack(secs) {
DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));

document.getElementById("cntdwn").innerHTML = DisplayStr;
if (CountActive)
setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
}

function putspan(backcolor, forecolor) {
document.write("<span id='cntdwn' style='background-color:" + backcolor +
"; color:" + forecolor + "'></span>");
}

if (typeof(BackColor)=="undefined")
BackColor = "white";
if (typeof(ForeColor)=="undefined")
ForeColor= "black";
if (typeof(TargetDate)=="undefined")
TargetDate = "12/31/2020 5:00 AM";
if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
DisplayFormat = "%%H%%:%%M%%:%%S%%";
if (typeof(CountActive)=="undefined")
CountActive = true;
putspan(BackColor, ForeColor);
var dthen = new Date(TargetDate);
var dnow = new Date();
ddiff = new Date(dthen-dnow);
gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
CountBack(gsecs);
//-->

</script>


neviete niekdo ako tento script zmenit tak aby sa nevypisoval tam kde je dany script v php data ale kde napisem napriklad

echo odpocitavac(05/22/2008 03:25 AM);


a v zatvorke bude cas dokedy ma funkcia odpocitavat ?
yFang
Profil
javascript
Tak šlo by to takle, pokud to dobře chápu.
Funkce v PHP, která vypíše kód javascriptu:
function odpocitavani($cas)
{
echo'
<script language="JavaScript">
<!--
TargetDate = "'.$cas.'";//change this to the date you want
BackColor = "black";
ForeColor = "white";
CountActive = true;
DisplayFormat = "%%H%%:%%M%%:%%S%%";

function calcage(secs, num1, num2) {
s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
if (s.length < 2)
s = "0" + s;
return "" + s + "";
}

function CountBack(secs) {
DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));

document.getElementById("cntdwn").innerHTML = DisplayStr;
if (CountActive)
setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
}

function putspan(backcolor, forecolor) {
document.write("<span id=\'cntdwn\' style=\'background-color:" + backcolor +
"; color:" + forecolor + "\'></span>");
}

if (typeof(BackColor)=="undefined")
BackColor = "white";
if (typeof(ForeColor)=="undefined")
ForeColor= "black";
if (typeof(TargetDate)=="undefined")
TargetDate = "12/31/2020 5:00 AM";
if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
DisplayFormat = "%%H%%:%%M%%:%%S%%";
if (typeof(CountActive)=="undefined")
CountActive = true;
putspan(BackColor, ForeColor);
var dthen = new Date(TargetDate);
var dnow = new Date();
ddiff = new Date(dthen-dnow);
gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
CountBack(gsecs);
//-->
</script>
';
}


A tu zavoláš takto:
<?php
odpocitavani("05/22/2008 03:25 AM");
?>
Javascript
Profil *
yFang
a jeste neco neda udelat ze kdys odpocita do 00:00:00 ze se vypise hotovo ... a ne 00:00:-01 a dal ...
los
Profil *
Najjednoduchšie to opravíš asi tak, že na začiatok funkcie CountBack dáš: if (secs <= 0) { document.getElementById("cntdwn").innerHTML = "hotovo"; return; }

Kód komentovať nebudem, lebo mi z neho prišlo nevoľno.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0