Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ronny Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 6. 2008, 11:04:32
Zdravím... jak mám udělatt, aby se mi v inputu zobrazil text, a po kliknutí na ten input zase zmizel?
Našel jsem si následující kod a pokousel se ho upravit k obrazu svemu, ale ten input mi zmizi... nezobrazi se mi vubec... <form action="#" method="post" class="h_hledani"> <script> <input type="text" class="h_kraj" value="Napiste uzivatelske jmeno" onclick="this.value=''" /> </script> <input type="text" class="h_kraj" /> <input type="text" class="h_kraj" /> <input type="text" class="h_kraj" /> <input type="text" class="h_kraj" /> <input type="button" class="odeslat2" /> </form> dekuji za pomoc |
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 13. 6. 2008, 11:11:23 · Upravil/a: Nox
<input value="Hledat" onclick="if(this.value=='Hledat'){ this.value='';}"> případně <input value="Hledat" onclick="if(this.value=='Hledat'){ this.value='';}" onfocus="if(this.value=='Hledat'){ this.value='';}" onblur="if(this.value==''){ this.value='Hledat';}"> Ajo, taky teda ten input vůbec nedávej do tagu script, ten tam nemá vůbec být |
||
Ronny Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 6. 2008, 11:29:58
Nox
jo, diky... funguje mi to... jen sem se chtel zeptat... v tom inputu nemuze byt type="text" ? |
||
Nox Profil |
#4 · Zasláno: 13. 6. 2008, 11:34:10
Ronny
Může, ale nemusí, je to výchozí hodnota...osobně to tam ale dávám vždycky;) |
||
Měsíček Profil |
#5 · Zasláno: 13. 6. 2008, 14:06:15
"osobně to tam ale dávám vždycky;)"
Opravdu vždycky? Tak proč jsi to tam nedal teď? .. "jo, diky... funguje mi to... jen sem se chtel zeptat... v tom inputu nemuze byt type="text" ?" Může a přimlouvám se za to, aby jsi ho tam dával. |
||
Nox Profil |
#6 · Zasláno: 13. 6. 2008, 15:12:07
Měsíček
Rebelantství;) a taky aby se něco novýho dozvěděl... a aby si měl do čeho rýpat;) |
||
simpanc Profil |
#7 · Zasláno: 14. 6. 2008, 22:37:18 · Upravil/a: simpanc
NoX
díky moc mi pomohlo ,) ještě něco jinýho k inputu - potřeboval bych abych tam měl daný text, který nejde vidět (generovaný phpéčkem) po něm daný text, který nejde smazat ale byl by na stránce vidět a pak ještě místo na individuální dopsání uživatelem. díky moc předem, formuláře a případně javascript není mou doménou ,) |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0