Autor Zpráva
temistokles
Profil
mam problem ohladom podpory javascriptu vo firefoxe.
v opere a exploreri mi skripty idu fajn.

odkaz na stranku: tu. vpravo v meno by malo stacit kliknut na meno a ono by sa malo pridat do komu - vo FF sa tak nestane. malo by to fungovat aj na skle chatu, nie vsak vo FF. no a vsetko co chcem je, aby to slo aj v mozille.
temistokles
Profil
co ste boli registrovani, so nicky nechal
Fred
Profil
To je to podbízení se Opery, nemá to co fungovat. Co to jako je parent.dolny.chat.komu.value=$meno;? Zkus používat standardní funkce a bude to fungovat. Mimochodem Firefox má jednoznačně nejlepší podporu javascriptu mezi prohlížeči. Takže zkus tomu <form name="chat " ...> přidat id="chat" a zkus místo parent.dolny.chat.komu.value=$meno; napsat parent.dolny.getElementById('chat').value=$meno;
deleted
Profil *
fred no a terza to uz neide ani v opere
Fred
Profil
deleted Zkusím to dej mi 15 minut
Fred
Profil
Hmm narychlo kážu bludy, no nic, tohle funguje všude. Testováno.
rám jedna

<script type="text/javascript">
<!--
function zapisuj(){
parent.dolny.document.getElementById('komu').value=$meno;
}
//-->
</script>


A tady je ten hlavní omyl, nevolá se idéčko toho formuláře, ale ídéčko toho inputu kam se to vkládá. Takže vedle name="komu" připiš id="komu"
deleted
Profil *
Fred THX
- cely problem bol v tom ze mi tam chybalo to .document.
A ide to aj bez GetElementById('komu'); >:)
peta
Profil *
deleted: ja pouzival univerzalni funkce tyto:

function objGet(x)
{ if (typeof x!='string') return x;
else if (Boolean(document.getElementById)) return document.getElementById(x);
else if (Boolean(document.all)) return eval('document.all.'+x);
else if (Boolean(document.layers)) return document.layers[x];
else return null;
}
function obji(x,z) {objGet(x).innerHTML=z}
function objv(x,z) {objGet(x).value=z}
function objc(x,z) {objGet(x).className=z}
function objxy(z,x,y) {objGet(z).style.left=x+"px";objGet(z).style.top=y+"px"}
function objvi(id,typ) {typ=(typ)?"visible":"hidden";objGet(x).style.visibility=typ}


var posx=0;
var posy=0;

function myska(e)
{
if (!e) var e=window.event;
if (e.pageX || e.pageY) {posx=e.pageX;posy=e.pageY}
else if (e.clientX || e.clientY) with (document.body) {posx=e.clientX+scrollLeft;posy=e.clientY+scrollTop}
MouseMv()
}
document.onmousemove=myska;

function klavesa(e)
{var k,a;
if (!e) {e=window.event};
if (e.which) k=e.which;
else if (e.keyCode) k=e.keyCode
a=Math.floor(INT/20+1)
if (k==102 || k==76 || k==108 || k==37) {posx-=a;MouseMv()} //4Kk,left
if (k==104 || k==75 || k==107 || k==39) {posx+=a;MouseMv()} //6Ll,right
}
document.onkeydown=klavesa;


Za ty layer nemuzu rucit, ale :)
Milos
Profil
Jak předělat následující kód, aby fungoval ve FireFoxu???

function kontrola_formulare() {
if (!formular.souhlas.checked) {
window.alert('Musíte souhlasit s kupními podmínkami!.');
return false;
}
}
Fred
Profil
Milos Měl jsi si založit nový thread. Mělo by stačit do toho checkboxu přidat id="souhlas"

function kontrola_formulare() {
if (!document.getElementById('souhlas').checked) {
window.alert('Musíte souhlasit s kupními podmínkami!.');
return false;
}
}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.