Autor Zpráva
Scumo
Profil
Ahoj,
toto me drive fachalo:

nahodny_server=new Array(

"<!-- Start GameTracker Banner -->\
<iframe src='http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=77.87.189 .151:17480&width=160&height=278&bgColor=333333&titleBgColor=222222&bor derColor=555555&fontColor=cccccc&titleColor=ff9900&linkColor=ffcc00&bo rderLinkColor=222222&showMap=1&showCurrPlayers=0&showTopPlayers=0&show Blogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='278'></iframe> \
<!-- End GameTracker Banner -->",

"<!-- Start GameTracker Banner -->\
<iframe src='http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=89.106.85 .179:10480&width=160&height=278&bgColor=333333&titleBgColor=222222&bor derColor=555555&fontColor=CCCCCC&titleColor=FF9900&linkColor=FFCC00&bo rderLinkColor=222222&showMap=1&showCurrPlayers=0&showTopPlayers=0&show Blogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='283'></iframe> \
<!-- End GameTracker Banner -->"


);

index = Math. floor(Math. random()*nahodny_server. length);

document. write(nahodny_server[index]);


a pridal jsem tam dalsi frame:


nahodny_server=new Array(

"<!-- Start GameTracker Banner -->\
<iframe src='http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=77.87.189 .151:17480&width=160&height=278&bgColor=333333&titleBgColor=222222&bor derColor=555555&fontColor=cccccc&titleColor=ff9900&linkColor=ffcc00&bo rderLinkColor=222222&showMap=1&showCurrPlayers=0&showTopPlayers=0&show Blogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='278'></iframe> \
<!-- End GameTracker Banner -->",

"<!-- Start GameTracker Banner -->
<iframe src='http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=208.101.3 8.186:10480&width=160&height=278&bgColor=333333&titleBgColor=222222&bo rderColor=555555&fontColor=CCCCCC&titleColor=FF9900&linkColor=FFCC00&b orderLinkColor=222222&showMap=1&showCurrPlayers=0&showTopPlayers=0&sho wBlogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='278'></iframe >
<!-- End GameTracker Banner -->",

"<!-- Start GameTracker Banner -->\
<iframe src='http://cache.www.gametracker.com/components/html0/?host=89.106.85 .179:10480&width=160&height=278&bgColor=333333&titleBgColor=222222&bor derColor=555555&fontColor=CCCCCC&titleColor=FF9900&linkColor=FFCC00&bo rderLinkColor=222222&showMap=1&showCurrPlayers=0&showTopPlayers=0&show Blogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='283'></iframe> \
<!-- End GameTracker Banner -->"


);

index = Math. floor(Math. random()*nahodny_server. length);

document. write(nahodny_server[index]);


A uz to nefacha :-(

Vi nekdo co s tim je?
Mike874
Profil *
Scumo
co si otevrit konzoli JS v prohlizeci? tam ti to rekne kde je chyba v tom JS (v IE dole na liste, ve FF vpravo nahore barevnej puntik)
peta
Profil
Scumo
Jakou chybu hlasi JS konzola?
Pokud nevis chybu ty, jak ji mame najit my bez odkazu na tvuj soubor? Kdybys dal odkaz, tak bych udelal, co mas udelat ty.

(ve FF)
Nastroje - chybova konzola
klikl na odkaz
poslal ti seznam chyb, ktery to pri otevirani stranky vygenerovalo

Pokud tam neni zadna, pak je mozne hledat problem ve scriptu. Pokud tam je chyba, pak je ztrata casu prohledavat cely script, kdyz tam to napise primo radek chyby.

Mimo jine jsem ti minule rikal, ze pokud je vse stejne, krome IP adresy, tak mas davat random pouze pole ip adres.
var a,b,c;
a = 'blabla_cast1';
b = 'blabla_cast2';
c = ['123.123.123.123', '124.124.124.124'];
index = a + Math. floor(Math. random()*c. length) + b;
Ted by ti to vyresilo problem.
Pokud ale mas v tom poli jine framy a sem davas kopii stejnych jako demo, pak nelze problem resit, kdyz mas rozdilny kod tady a jiny doma.

to vypada od pohledu divne, kupodivu spravne
&showBlogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='283'
&showBlogs=0' frameborder='0' scrolling='no' width='160' height='283'

--- radek 1 ---
Blogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='278'></iframe> \
<!-- End GameTracker Banner -->",

--- radek 2 ---
wBlogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='278'></iframe >
<!-- End GameTracker Banner -->",

--- radek 3 ---
Blogs=0'frameborder='0'scrolling='no'width='160'height='283'></iframe> \
<!-- End GameTracker Banner -->"

jaky je rozdil mezi radkem 1 a 2?
mezi 2 a 3? - jeden rozdil je carka na konci, coz je ok, ale jeste je tam jeden
2 je jiste ten novy banner

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0