Autor Zpráva
Michal Kváček
Profil *
Dobrý den.
Mám takovýto kód:
<input type="text" id='pocet' value='5' size='3' /> 
<input type='button' onclick='javascript:pole()' value='Přidej' />

<script type="text/javascript">
function pole() {
var max = document.getElementById('pocet').value;

for (a = 1; a <= max; a++) {
document.getElementById('pole').innerHTML ='<input type="text" name="policko['+ a +']" size="30" /><br />';
}
}
</script>
<p id='pole'></p>

A potřebuji vypsat x inputů pod sebe, ale tento skript vypíše pouze jeden. Přes document.write to asi nepujde, protože potřebuji výsledek mít na stejné stránce, jako políčko pro zadávání čísla. Budu vděčný za každou radu.
habendorf
Profil
ale tento skript vypíše pouze jeden
Zcela nepochybně ten poslední, že ;o) ?

+=
Michal Kváček
Profil *
Zcela nepochybně správně. Omlouvám se, ale nenašel by jste nějaké řešení? S tímto detailem se tu mořím už asi hodinu (js moc nevládnu)
habendorf
Profil
Michal Kváček

Vždyť jsem ti ho výše napsal :o)

Musíš to přičítat, takže místo = bude +=.
Michal Kváček
Profil *
habendorfAha, pardon. Díky, rozhodně vyzkouším...
Michal Kváček
Profil *
Hluboká poklona :-)
Funguje přesně jak má, děkuji.
habendorf
Profil
Jen dovysvětlím - ty jsi obsah toho odstavce neustále přepisoval, takže tam vždy zůstal jen poslední input. Takto se "kupí" za sebe.
Rádo se stalo :o)
Michal Kváček
Profil *
Tak otravuju ještě jednou - opravdu se vytvoří inputy s názvem policko[číslo]? Nějak se mi nedaří toto v php zpracovat...
habendorf
Profil
... = '<input type="text" name="policko['+a+']" size="30" /><br />';

by snad mělo být správně.
habendorf
Profil
Aha, teď koukám, že to co jsem vytvořil je přesně to, co jsi vytvořil ty.

No, osobně bych pro toto použil spíše createElement a appendChild, více viz Google.

A jak to odesíláš - předáváš php?
peta
Profil
Michal Kváček
zakladem je odkaz na stranku. v pripade php tez odkaz na zdroj. soubor.php , soubor_php.txt . Divne se ptat v JS na PHP, ale mozna se nekdo najde, kdo php ovlada

k tomu += ...
a = b; // tos tam mel
a = b + c; // to je normalni scitani b, c
a = a + b; // to je normalni pricitani k a
a += b; // to je zkracene pricitani k a
a = a + b + c; // to je normalni scitani a, b, c
a += b + c; // to je zkracene pricitani k a
Michal Kváček
Profil *
peta habendorf Už je to v pořádku, děkuji.
Ano, php ovládám daleko líp, než javascript. Každopádně děkuji za všechny rady...
peta
Profil
Michal Kváček
tak v php to ciste nahodou plati take, pro cisla. Pro retezce se pouziva tecka "." . Tim chci rici, ze slo spise o chybu logiky a nepozornosti nez to svadet na jazyk.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: