| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| sedgar Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 7. 2008, 09:50:05
dobry den,
mam nasledujuci problem (ktory tu aj inde uz bol rieseny, avsak ja stale neviem ako to opravit...): - mam dva selekty, ked vyberiem polozku z prveho, zobrazia sa mi polozky v druhom (v prvom vyberiem PCkomponenty, v druhom sa objavi ram, hdd,...) - toto funguje vo firefoxe aj opere... v MSIE nie!!! - riesil som to tak, ze som pre druhy selekt vytvoril dva selekty - jeden viditelny s aktualnymi polozkami a druhy skryty so vsetkymi polozkami - viditelny sa vzdy pri zmene vymaze a znova naplni volbami zo skryteho... - pls neukamenujte ma... skusal som aplikovat/pochopit riesenia na tomto fore, jakpsatweb aj na intervale ale moja makovica akosi stale nie a nie prist na to v com je problem :-DD skript: var new_sys = parseInt(NewItem) + 10000; var xx=document.getElementById("9999"); var old_sys_sel=document.getElementById("8999"); for (ii=old_sys_sel.length;ii>0;ii--) { document.getElementById(8999).remove(ii); } for (ii=0;ii<xx.length;ii++) { var x1=xx.options[ii].id; var y=x1.substring(0,5); var y1=parseInt(y); if (new_sys == y1) { no = new Option(); no.value = xx.options[ii].value; no.text = xx.options[ii].text; document.getElementById(8999).add(no,null); } } DAKUJEM. |
||
| sedgar Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 7. 2008, 14:16:58
vyriesene primitivne - hrubou silou...
vyhodenie options: if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { document.getElementById(8999).options.remove(ii); } else { document.getElementById(8999).remove(ii); } vytvorenie options: if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") { document.getElementById(8999).options.add(no); } else { document.getElementById(8999).add(no,null); } |
||
| peta Profil |
#3 · Zasláno: 23. 7. 2008, 19:06:38
sedgar
div.innerHTML = '<select>...<\/select>'; mas zkusenosti, ze tohle funguje spolehlive. |
||
| sedgar Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 7. 2008, 05:43:46
peta
zdravim, s javascriptom moc skusenosti nemam, ked ho nahodou potrebujem musim studovat :D skript ako je hore je otestovany na firefox3.0.1, opere9.51 a msie6.0, msie7.0 - funguje... |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0