Autor Zpráva
marek187
Profil *
<script type="text/javascript">
function st()
{
var x='';
var z=1;
var st;
var sx;
var k;
var kk;
var y=[29,1,23,45,67,89,91,11,88,37,9,73,2,5,7,52,54,57,56,60,50,40,20,30, 80,6,8,10,12,33,53,83,95,86,75,66,77,63,41,70,99,38,25,18,4,3,69,71,49 ,43,68,16,27,31,97,34,55,15,51,100,90,96,47,13,48,61,24,44,85,92,28,36 ,93,17,42,64,79,94,19,32,14,39,62,81,74,26,87,21,84,22,35,46,78,76,59, 65,98,72,58];
var w=[];x+='<table cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-top:1px solid #000000;border-left:1px solid #000000;">';
for(a=1;a<11;a++){x+='<tr>';
for (b=1;b<11;b++){k=0;
for(c=0;c<w.length;c++){if(w[c]==z){k=2;break;}
}
if(k==0){for(c=0;c<y.length;c++)
{
if(y[c]==z){k=1;break;}
}
}
st=(k==1)?'color:#aaaaaa;background-color:#cccccc;':(k==2)?'color:#000 000;background-color:#ffdd00;':'color:#000000;background-color:#00cc00 ;cursor:pointer;cursor:hand;';
sx=(k==1)?'':(k==2)?'':'onmouseover="this.style.backgroundColor=\'#fff fff\';this.style.cursor=\'pointer\';this.style.cursor=\'hand\'" onmouseout="this.style.backgroundColor=\'#00cc00\'" onclick="gl('+z+')"';
x+='<td style="padding:4px;border-right:1px solid #000000;border-bottom:1px solid #000000;font-size:14px;'+st+'" align="center" '+sx+'>'+z;z++;}x+='<\/tr>';}x+='<\/table>';
document.getElementById('mn').innerHTML=x;};
</script>

z "var y" vybralo 5 cisel - 49, 55, 61, 36, 71 - ako k nim ako doslo? ako skratka pls funguje tento javascript? ... thx kazdemu odbornikovi na javascript, ktory mi s tym pomoze ...
peta
Profil
marek187
"Ako funguje tento javascript?"
Tento javascript funguje dobre. Nebo myslis, ze zle?

Ten JS je teda zvlastne napsany, mezi nami s morem chyb.
if(w[c]==z)
porovnavas s polem w hodnotu z. Jenze jsem nikde nenasel, kde se to pole w naplnuje hodnotami.
Tim padem cely tenhle cyklus je zbytecny
for(c=0;c<w.length;c++){if(w[c]==z){k=2;break;}
}
a vubec, to vypada, ze to je kousek neceho. Takze se neda rici, co to dela nebo ma delat v jake situaci. Zakladni pravidlo je dat odkaz na stranku.

'z "var y" vybralo 5 cisel - 49, 55, 61, 36, 71 '
tak tohle jsem v tom scriptu nikde nenasel :)nikde nevidim cislo 5, ktere by omezovalo pocet vybranych cisel.

Jinymi slovy, cely dotaz je k nicemu a zrovna bych to tu zamkl.
Josef Čech
Profil
Tak tenhle skript nevybere jen pět čísel (lépe řečeno edit - "vybere" všechna nebo nevybere žádné, dle úhlu pohledu :)) ). Generuje tabulku 10x10 polí, v každém poli jedno číslo (1 až 100).
Poté to ověřuje dvě věci: Jestli je číslo přítomno v poli w nebo jestli číslo chybí v poli y.
Dle toho poté zvýrazní políčka v tabulce. ,)
marek187
Profil
ano spravne ste ho precitali :), tak potom zrejme tych 5 cisel vybere tento javascript ...

<script type="text/javascript">
function vlc2(o,i)
{
var O=(d('vl2').innerHTML)-0;
if(o==1&&O+i<=100)
{
d('vl2').innerHTML=(O)+i;
}
else if(o==0&&O-i>=5)
{
d('vl2').innerHTML=(O)-i;
}
document.all.ap_quantity.value=d('vl2').innerHTML/5;
}
</script>
Mike8748
Profil
marek187
nebylo by lepsi dat sem celej JS kod najednou,kdyz uz neco chces vysvetlit jak funguje?
marek187
Profil
nebylo by lepsi dat sem celej JS kod najednou,kdyz uz neco chces vysvetlit jak funguje?
no uz by tu mal byt cely :) ... v zdrojaku nie su pri sebe tieto javascripty, ale boli na roznych miestach ...
peta
Profil
marek187
Mno, jak uz jsem rekl, zakladni pravidlo je dat odkaz na stranku.
Ty tvrdis, ze jeto cely kod, ja ti tvrdim v zadnem pripade.
Jako dukaz sveho tvrzeni nabizim jiz vyslovenou vetu, a kde se naplnuje promenna pole w? Ani 1 z tech scriptu tuho moznost nenabizi. Tipl bych si, ze Cech script bud psal nebo uz nekde pouzil, kdyz vi, co to ma delat.
Ten script pracuje s polem W, toto pole se nekde musi naplnovat hodnotami, aby mel ten script s cim pracovat. Vem www prohlizec, najdi menu Upravy - vyhledat a dej hledat vse s W. (to je tak vyjimecne pismeno, ze mnoho toho nenajdes).
Tim chci rici, ze bez odkazu na stranku ti nemame co rici, pokud nejsme autorem scriptu.

mimochodem, dalsi duvod, proc dat odkaz:
backgroundColor=\'#fff fff\'
tady ti jakpsatweb pridalo mezeru. Sice v tomto pripade se to dovtipime, ale v jinem pripade to muze byt zasadni problem...
Josef Čech
Profil
Peta: Jen jsem si to překopíroval na localhost, abych to viděl v akci (a pak trošku otestoval). ,) (Číst to z tohoto zápisu se mi zrovna nechtělo...)
marek187
Profil
no prave tu stranke nenacitam, pretoze nieco robia so serverom ... cize podla cisla/cisel z pola W vybere 5 cisel z pola Y ? a ten druhy javascript dava prikaz vybrat 5 cisel? alebo jak? :D

Cech: a co si zistil tym testovanim? :)
Josef Čech
Profil
marek: Viz. můj první příspěvek. ,) Asi si počkáme na tu stránku; pět čísel to nevybírá v žádném ze skriptů (v tom druhém navíc není funkce vůbec použita, takže to opravdu nebude vše)... ,)
marek187
Profil
eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return(c<a?'':e(parseInt(c/a )))+((c=c%a)>35?String.fromCharCode(c+29):c.toString(36))};if(!''.repl ace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(n ew RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('f 18(){7 M=19.1a.N("1b");7 O=1c(M[1]);b((O>=5.5)&&(t.1d.1e)){1f(7 i=0;i<t.P.c;i++){7 8=t.P[i];7 v=8.E.1g();b(v.1h(v.c-3,v.c)=="1i"){7 Q=(8.F)?"F=\'"+8.F+"\' ":"";7 R=(8.S)?"1j=\'"+8.S+"\' ":"";7 T=(8.y)?"y=\'"+8.y+"\' ":"y=\'"+8.1k+"\' ";7 e="1l:1m-1n;"+8.V.1o;b(8.W=="X")e="Y:X;"+e;b(8.W=="Z")e="Y:Z;"+e;b(8.1 p.1q)e="1r:1s;"+e;7 11="<12 "+Q+R+T+" V=\\""+"G:"+8.G+"13;H:"+8.H+"13;"+e+";1t:1u:1v.1w.1x(E=\\\'"+8.E+"\\\' , 1y=\'1z\');\\"></12>";8.1A=11;i=i-1}}}}f d(a){l t.1B(a)}f 1C(){7 d=1D 1E();7 m=(d.1F()).h();b(m.c==1)m=\'0\'+m;7 n=(d.1G()+1).h();b(n.c==1)n=\'0\'+n;7 p=(d.1H()).h();b(p.c==1)p=\'0\'+p;7 q=(d.1I()).h();b(q.c==1)q=\'0\'+q;7 r=(d.1J()).h();b(r.c==1)r=\'0\'+r;7 14=(d.1K()).h();l(14+n+m+p+q+r+\',\'+16.G+\'x\'+16.H)}f u(a){l 1L.1M(U(a))}f w(i){7 k=\'1N+/=\';7 o=\'\';7 I,J,K,L,z,s,B;7 j=0;i=i.1O(/[^A-1P-1Q-9\\+\\/\\=]/g,\'\');1R{L=k.C(i.D(j++));z=k.C(i.D (j++));s=k.C(i.D(j++));B=k.C(i.D(j++));I=(L<<2)|(z>>4);J=((z&15)<<4)|( s>>2);K=((s&3)<<6)|B;o=o+u(I/10);b(s!=17)o=o+u(J/10);b(B!=17)o=o+u(K/1 0)}1S(j<i.c);l o}f U(a){l a*10}f 1T(o){o.N(\'\').1U().1V(\'\')}',62,120,'|||||||var|img|||if|length||im gStyle|function||toString||||return|dia|mes||hora|minuto|segundo|e3|do cument||imgName|||title|e2||e4|indexOf|charAt|src|id|width|height|c1|c 2|c3|e1|arVersion|split|version|images|imgID|imgClass|className|imgTit le||style|align|left|float|right||strNewHTML|span|px|ano||screen|64|pn g|navigator|appVersion|MSIE|parseFloat|body|filters|for|toUpperCase|su bstring|PNG|class|alt|display|inline|block|cssText|parentElement|href| cursor|hand|filter|progid|DXImageTransform|Microsoft|AlphaImageLoader| sizingMethod|scale|outerHTML|getElementById|vergeral|new|Date|getDate| getMonth|getHours|getMinutes|getSeconds|getFullYear|String|fromCharCod e|ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789|repla ce|Za|z0|do|while|Rv|reverse|join'.split('|'),0,{}));function ow(){nbc=window.open('/chat','chat',
'left=20,top=20,width=750,height=650,toolbar=0,resizable=1,location=0,status=0,scrollbars=0,menubar=0,directories=0');};

uz jedine tento javascript, ktory ma v sebe nieco s "W" ... tie dva javascripty predtym boli napisane v zdrojaku, na tento odkazovala len url ...
peta
Profil
marek187
tento script je nepouzitelny, viz me prispevky o pridavani mezer do textu kvuli zalamovani.
desifrovat('abc abc') = 'xyz'
desifrovat('abcabc') = 'uvw'
:)

opet k tomu W
var w=[]; // tady jej vytvoris uplne prazdne
x+='...';
for(a=1;a<11;a++){x+='<tr>';
for (b=1;b<11;b++){k=0;
for(c=0;c<w.length;c++){if(w[c]==z){k=2;break;} // a tady s nim uz pracujes. A nekde mezi temito radky nebo radky mezi
for(a=1;a<11;a++){
...
}
Musi byt script, ktery do w uklada nejaka cisla. Coz tam neni zadny. Takze otazka teda zni, jak a kde se do vnitrni promenne muzou dostat cisla?
marek187
Profil
to by aj mna velmi zaujimalo ... ale neviete nahohou pomocou tych cisel Y a vyslednych piatich X cisel zistit nejake cislo/cisla W?
peta
Profil
marek187
jak uz jsem rekl, ten script, co jsi dal je uplne bezcenny. Si to zkopiruj z fora a over funkcnost. Zjistis, ze kazdy 40caty znak to tam pridalo mezeru. Ktera tam ma nebo nema byt.
Ta mezera meni zasifrovany retezec.
abc -> sifrovano na def -> mezeru jako g -> dgef -> desifrovano xyz
tys nedal def, ale dgef. Bud stravime pul hodiny na odstranovani tech znaku (coz si radeji prectu 3 dalsi dotazy) nebo nam das odkaz na stranku.
marek187
Profil
no ja som v tom skripte nic nemenil ... no odkaz na stranku vam nemozem dat, pretoze to by ste sa museli zaregistrovat a este zopar veci ... hodim tie javaskripty do nejakeho suboru (.js), uploadnem dakde a hodim sem potom link ... a budete to mat bez medzier ...
marek187
Profil
http://www.ulozisko.sk/73479/skript.js - tu mate tie javaskripty v jednom :)

Vysledne 5 cisla X: 49, 55, 61, 36, 71
marek187
Profil
fakt nikto nevie? :(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: