Autor Zpráva
Zool
Profil *
Ahoj chtěl jsem se zeptat, jak to že mi v IE blokuje zobrazení aktivního obsahu když tam mám jen jeden script a to
onmouseover="this.style.display='none';" . Viděl jsem tento script použitý i na jiných stránkách, ale tam se mi ten zákaz nespouštěl. Nevíte čím to může být??
Joker
Profil
Tohle záleží na nastavení prohlížeče.
Miloš
Profil
Explorer je takhle paranoidní pouze tehdy, když stránku spouštíš z localu jako například C:\moje_pokusy\stranka_123456.html.
Jestliže máš nainstalovaný Apache+PHP, můžeš stránky spouštět jako hťťp://localhost/stranka_123456.html a explorer ani necekne.
peta
Profil
Zool
viz
jakpsatweb - javascript
jakpsatweb - javascript - priklady
(hlasky naspod stranek)
a viz Miloš, IE ma problem pri spousteni z disku.
Ale nikoliv paranoidne, ale opravnene, kvuli ActiveX tunelum, ktere stale nejsou zabezpecene.
Pokud nemuzes jinak, nahrej stranky na web a zkus. Zjistis, ze zadny problem nenastava. Jak se toho zbavit u disku? V adresari windows/web jsou nejake soubory i s js a jako prvni je komentar neco jako safe url about 4466. Staci prekopirovat do sve stranky.
Miloš
Profil
peta
V adresari windows/web jsou
nejsou

jednak ve zmíněném adresáři nemám jediný javascriptový soubor, jednak jsem testoval v adresáři C:\Windows (včetně podadresářů, a to i skrytých) všechny soubory na výskyt řetězce 4466 a krom toho, že se tento řetězec vyskytl v souborech TTF, EXE nebo DLL, opět ani jeden javascriptový soubor s daným řetězcem.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: