Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ronny Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 8. 2008, 22:21:48
Zdravim, pomoci selectu si vyberu cislovku, podle ktere se mi zobrazi vybrany pocet formularovych prvku. Provadim to nasledovne:
<script>function vypln(policko) { hodnota = policko.options[policko.selectedIndex].value // hodnota = policko.value //funguje pouze v modernich prohlizecich for (i=1; i <= hodnota; i++) { document.write("Fotografie č. " + i + ": <input type=\"file\" name=\"fupload[]\" class=\"pridat_foto\">"); document.write("<br>"); document.write("Popis fotografie: <input type=\"text\" name=\"popis_obrazku[]\" class=\"popis_fota\">"); document.write("<br>"); document.write("<br>"); } } </script> <select onchange="vypln(this)"> <option value=""></option> <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> </select> Po vyberu cislovky se mi zobrazi spravny pocet formularovych prvku, ovsem problem je v tom, ze se stranka presmeruje na bilou stranku a tam se ty formularove prvky zobrazi... A ja bych prave potreboval, aby se mi ty prvky zobrazily na te same strance, nikoli na nove ciste (bile)... Nevite pls jak toho docilit? |
||
DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 8. 2008, 22:44:00
document.write lze použít jenom během sestavování dokumentu, ne jako run-time metoda. Zkus innerHTML.
|
||
Ronny Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 8. 2008, 22:45:57
DoubleThink
jako pouze vymenit misto document.write? ...to mi nefunguje, nestane se nic... javascriptu programvoat skoro vubec neumim, tak budu vdecny za kazdou radu |
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 8. 2008, 22:51:19
„javascriptu programvoat skoro vubec neumim“
Já zase neumím vyšívat, tak to radši nedělám. Viz DOM:element.innerHTML |
||
Ronny Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 8. 2008, 12:32:44
neznáte pls někdo řešení jak tento problém vyřešit?
|
||
peta Profil |
#6 · Zasláno: 17. 8. 2008, 20:13:35
Ronny
jakpsatweb - javascript - priklady a hledej priklad s innerHTML document.write dokaze prepisovat dokument. Jenze po nacteni stranky pri onclik je uz dokument uzavren. Pouzitim document.write prepises dokument novym uplne cistym a zapises do nej, co zapises. Na zaver je pak treba udelat document.close() aby se dokument opet uzavrel a nedochazelo k nekonecnemu nacitani. Jenze tys chtel prepsat pouze cast dokumentu a to resi innerHTML. |
||
Timy Profil |
#7 · Zasláno: 17. 8. 2008, 20:18:49
peta
„jakpsatweb - javascript - priklady a hledej priklad s innerHTML“ Nic takového v této sekci není. http://www.jakpsatweb.cz/enc/innerhtml.html http://www.tvorba-webu.cz/dom/innerhtml-innertext.php |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Ronny Profil * |
#8 · Zasláno: 23. 8. 2008, 16:50:08
uz jsem v tom placam strasne dlouho a porad nic:( ...jak bych pls mel upravit ten muj zapis aby se mi data nacitala do stavajici stranky? ...dekuji!
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0