Autor Zpráva
Mikaelson
Profil *
Tohle mi krásně ve formuláři funguje....

function makeCool(obrazek) {obrazek.src="Odeslat2.PNG"}
function makeNormal(obrazek) {obrazek.src="Odeslat.PNG"}
...
<a href="javascript:self.document.forms.Rezervace.submit()"><img id=obrazek onmouseover=makeCool(obrazek) onmouseout=makeNormal(obrazek) src=Odeslat.PNG border=0></a>

I tohle mi krásně funguje...

function SetCol(Element, Col){if (Element.style) Element.style.backgroundColor = Col;}
function CheckForm(Form){
var ColErr = "yellow";
var ColOK = "";
var Valid = true;
...
if (Form.Email.value == "") {Valid = false;
SetCol(Form.Email, ColErr);}
else{
SetCol(Form.Email, ColOK);}


Problém je, že pokud to spojím dohromady, tak se mi již formulář prostě nezkontroluje :( tudíž fungje jen první zmíněná část... Druhá pouze v případě pokud na odeslání použiju <input type=submit>. Nevěděl by někdo jak na to, aby se to skloubilo a fungovalo zároveň? Díky moc, Michal
peta
Profil
Mikaelson
Hm, kde nic neni, ani vestec neporadi.
Co treba odkaz na vsechny 3 pripady?
Co pise JS konzola za chybu? (FF - nastroje - chybova konzola)

onmou..=makeCool(obrazek)
nemeli by tam byt treba uvozovky? Nebo jestli je to objekt, ziskavas k nemu pristup v body nebo kde?
Mikaelson
Profil *
http://hotelstart.ic.cz/rezervace.php?jazyk=CZE

teď tam je vidět, když je tam dáno obojí... Jak jsem dříve psal - Změna obrázku funguje, ale formulář se mi nezkontroluje... pokud celého JS se změnou obrázku tam dám obyčejné tlačítko <input type=submit>, tak se mi to zkontroluje bez problému...

No pokud na to někdo příjde, budu mu mockrát vděčný!!!

Ještě 1x dík
Mikaelson
Profil *
Nikdo neví co s tím? :(
peta
Profil
Odpovedi do 2 dnu, driv malokdy, to je dotaz na foru. Nema smysl nekoho uhanet.

Pomineme-li grafickou upravu, ze je text necitelny, spatny kotrast text/pozadi a ze by slo v te tabulce dat levy sloupec zarovnany vlevo a navod na datum oddelit BR. Sloupec vpravo zarovnat take doleva a prvni 3 inputy stejne velikosti...
A ze validator hlasi 27 chyb v HTML
a ze chybova konzola hlasi 3 chyby v CSS, potom...

pri kliku na rezervovat hlasi JS konzola:
Varování: Očekáván konec hodnoty vlastnosti, ale nalezeno ':'. Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'margin-right'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://hotelstart.ic.cz/AAA.php?Jmeno=&Prijmeni=&Email=&Telefon=&Pocet osob=&Pocetpokoju=0&PD=-&PM=-&PR=-&OD=-&OM=-&OR=-
Řádek: 0

PHP hlasi:
The requested URL /AAA.php was not found on this server.
Požadovaná stránka /AAA.php nebyla nalezena.

Cili na nic zajimaveho jsem neprisel, asi je vse ok. Rekl bych jen, ze submit formular odesle, ale nezezolava akci onsubmit()
Jinymi slovy zavolat z odkazu primo CheckForm(Form)? A upravit ho tak, aby vracelo v return false a odesilalo formular Form.submit() .
Treba nekoho napadne neco lepsiho.

Misto Odeslat dotaz se da zmenit value=Rezervovat.
Pokud trvas na tom obrazkovem tlavitku, tak tam jde take zmeni value na rezervovat a input je type image. Ale zrejme to delas kvuli tomu hover. Prijde mi o jako zbytecnost.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Mikaelsona:
<a href="javascript:void(CheckForm(document.Rezervace) && document.Rezervace.submit())">

Ale zauvažuj nad <input type="image">, u něj můžeš měnit atribut „src“ při přejetí stejně snadno jako u <img>.
Mikaelson
Profil *
Chamurappi:
Upřímně Ti děkuji mnohokrát! Jsem ti zavázán!

peta
Pomineme-li grafickou upravu, ze je text necitelny, spatny kotrast text/pozadi a ze by slo v te tabulce dat levy sloupec zarovnany vlevo a navod na datum oddelit BR. Sloupec vpravo zarovnat take doleva a prvni 3 inputy stejne velikosti...
A ze validator hlasi 27 chyb v HTML
a ze chybova konzola hlasi 3 chyby v CSS, potom...


To jsis potřeboval spravit svoje ego, či co? Sám vim, že to není dokonalý... Ale, že mi tady bude nějakej paťavec říkat třeba tohle (Misto Odeslat dotaz se da zmenit value=Rezervovat)... Chtěl jsem jen poradit, což ty jsi evidentně neudělal... Ještě, že existují slušný lidi jako Chamurappi!
peta
Profil
Mikaelson
to ego si zrejme spravujes ty.
'Pokud trvas na tom obrazkovem tlavitku, tak tam jde take zmeni value na rezervovat a input je type image.'
INPUT type=image value=Rezervovat src=...
Jestli totez neradi Chamurapi? Jemu dekujes, do mne se navazis. Super.
Mikaelson
Profil *
Chjo... Tak si přečti co jsi poprvé napsal... Jestli ti tohle příjde normální? Divim se, že ti vubec odepisuju... Ahoj
peta
Profil
Mikaelson
Myslis s tim odkazem na stranku? Pokud si myslis, ze by bez ni nekdo poradil vic, muzes se ho zeptat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: