| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| medved1 Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 8. 2008, 19:58:08
ahoj nasel jsem si tenhle navod a docela se mi libi
http://djlj.mujblog.info/javascript/nahledy-nejen-obrazku-v-javascript u tenhle script otevre div v tom miste kde se kliklo na ten obrazek coz je dobry ale kdyz je obrazek velkej tak se roztahe web na sirku i vysku, upravil by mi to nekde tak ze se to pokazdy otevre od stredu ke krajum a i tak maximalne velkej 800x600? Byl bych vam velice vdecny |
||
| ShiraNai7 Profil |
#2 · Zasláno: 23. 8. 2008, 08:51:20
Mozna by pomohlo, kdyby se tomu divu nastavila CSS vlastnost overflow: auto; - potom by se u velkych obrazku meli zobrazit posuvniky.
|
||
| peta Profil |
#3 · Zasláno: 23. 8. 2008, 18:32:41
medved1
'upravil by mi to nekde' Cim dal vic lidi tu chodi s tim, udelejte za mne. S timhle pristupem je zbytecne davat dotaz sem, zvolim forum Prace a zakazky. Script na te strance neni tvuj script. Zakladem dobreho dotazu je odkaz na tvou stranku s chybou. Takhle bych ti mohl polozit 100 ruznych otazek, znichz prave 5 z nich odpovida dotazu, ty ostatni jsou navic. Ale nikdy se nevi predem, kterych 5 to je. jakpsatweb - html - img / priklady u popisu tagu je napsano, jak se nastavuji rozmery jakpsatweb - css - width / height / priklady u popisu vlastnosti je napsano, jak se pouzivaji Osobne bych dovolil uzivatelum jen pevne rozmery obrazku, ani mensi ani vetsi, pripadne pri nahravani bych pouzil script na zmensovani na moje rozmery. |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0