Autor Zpráva
napoj
Profil *
Ahoj, mam kod, ktery zobrazuje text v tabulce. V IE jede normalne, ale ve FireFoxu a Opere se to nejak divne zpracuje.
Kod vypada takto:
  <script type="text/javascript">
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'none')?'block':'none';
}
  </script>
</head>
<body>

<table border="1">
<tr>
<td>1.sloupec</td>
<td>2.sloupec</td>
<td>3.sloupec</td>
<td><a style="text-decoration: underline;" href="#cviceni-a" onclick="zobrazSkryj('cviceni-a'); return false;">zobraz</a>
</td>
</tr>

<tr style="display: none;" id="cviceni-a">
<td>
Pokus pro sloupec 1  
</td>
<td>
Pokus pro sloupec 2 
</td> <td>
Pokus pro sloupec 3 
</td>
<td>
Pokus pro sloupec 3 
</td>
</tr>
</table>

myslim ze to mam syntakticky spravne a kdyz smazu style="display: none;", tak se to zobrazi, ale zas nefunguje tlacitko zobraz.
Predem vam dekuji za odpoved.
Chamurappi
Profil
Reaguji na napoj:
Nenastavuj „display: block“. Potřebuješ tu hodnotu „none“ jen zrušit.
el.display = (el.display == 'none') ? '' : 'none';
peta
Profil
Tabulka ma display:table-cell, table-row, block je zcela neco jineho.
Ja bych celou tabulku ulozil do pole a vypisoval pres inerHTML celou, po kazde zmene.

Google.com table hide row javascript
Zkus priste google. Jinak je to dobry dotaz, to vi malokdo.

Lepsi reseni je Chamurappi, protoze na '' nastavi default hodnotu, coz si nastavi spravne a neni treba tesit, jestli se to jmenuje block nebo table-row .
napoj
Profil *
Diky moc chlapy, muzu jeste nejakym zpusobem zobrazit/skryt vice radku v tabulce? googlil jsem ale moc jsem toho nenasel :/

predem moc dik
Chamurappi
Profil
Reaguji na napoj:
Obal řádky do <tbody> a zobrazuj/skrývej celé <tbody>.
peta
Profil
a nebo zkus osvedcene vypisovani cele tabulky, kde nemusis resit takove veci jako obalovani neceho.
Chamurappi
Profil
Reaguji na peta:
To je prasárna. Navíc by si tím mohl zničit reference na objekty elementů z tabulky, které používá (pokud nějaké používá).
GRoNGoR
Profil *
Tak diky moc vsem, ted sem se stim asi hodinu sr.... ptz sem celou dobu testoval v IE a pak v opere mi to neslo tak ja myslel ze to cely smazu a vymyslim znova :D ale tohle pomohlo diky moc ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: