Autor Zpráva
napoj
Profil *
Ahoj, chci se zeptat co je spatne na tomto zapisu? jestli teda neco je:
<tr class="zluta" onclick="cviceni.style.display == \'none\' ? this.className=\'modra\' : this.className=\'zluta\'">
Ony mi to zpracuji prohlizece IE a Opera, jenom FF jakoby ignoroval udalost OnClick.

predem dekuju
Chamurappi
Profil
Reaguji na napoj:
Prosím o odkaz na problematickou stránku.
V uvedeném řádku by mělo všem prohlížečům vadit, že máš před apostrofy zpětná lomítka, takže předpokládám, že jsi nám sem vykopíroval kus kódu z PHP a ve výsledném HTML je nemáš.
napoj
Profil *
Je to cele v promenne, ktera se vypisuje prikazem echo.
kdyz se mrknu do zdrojoveho kodu, tak tam ty apostrofy jsou. Ale ono to i v tom FF nekde funguje, jenom ne kde potrebuju. zjistil jsem ze CSS to neblokuje a kdyz mam tu cast kodu samostatne tak funguje, jenom kdyz ji dam doprostred kodu, tak to ve FF nefunguje.
Chamurappi
Profil
Reaguji na napoj:
Prosím o odkaz na problematickou stránku.
peta
Profil
napoj
odkaz na stranku.
Ten zapis na prvni pohled vypada v poradku. Problem bude v tom, jestli i ostatni kod odpovida zapisu.

<tr class="zluta" onclick="cviceni.style.display == \'none\' ? this.className=\'modra\' : this.className=\'zluta\'">

FF u TR se neda menit barva, jde to jen u TD. Otazka je, jak to mas ty.
cviceni.style je pristup do objektu s id=cviceni. Toto ignoruji starsi verze prohlizece FF1.5 a mene, tusim. Ve FF2 mi to myslim fungovalo na nejakem prikladu. otazka je, jak to mas ty, zda tam nas name nebo id a jaky mas prohlizec.
A mozna je nutne to uzavrit cele do funkce, nebo aspon do kulate zavorky. Otazka je, jestli se mi chce dodelavat priklad tak, abych to mohl overit nebo si pockam na tvuj odkaz. Davam prednost lenosti a cekani :)
Ale na prvni pohled to vypada ok.
napoj
Profil *
tak ukazkovy odkaz je zde:
http://radafoto.ic.cz/error/

mam FireFox 3.0.1, kde mi to nejede, Operu 9.22 a IE 6.
na uvedenem odkazu jsem to dal do HTML, ani deaktivovani CSS stylu nepomohlo...

Predem Vam dekuji
Chamurappi
Profil
Reaguji na napoj:
Místo „cviceni“ použij „document.getElementById("cviceni")“.
Nebo smaž <!doctype>, čímž zajistíš, že Mozilla pojede v quirku a budou v ní fungovat globální reference na oídéčkované elementy.
napoj
Profil *
a joo, super, diky moc.
Jeste jsem se chtel zeptat. Pridal jsem do CSS parametr border-top: 1px dashed black; ale zas mi to nechce fungovat v IE :(
Nevite prosim cim to muze byt? Podivat se na to muzete na te adrese uvedene vyse.
Bubák
Profil
border-top: 1px dashed black;
Nenašel jsem.
S dotazem na CSS běž jinam.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: