| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Michal Kváček Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 9. 2008, 14:31:11
Dobrý den,
lze pomocí getElementById() získat z textarea nový řádek (\n)? Něco málo jsem zkoušel, ale vždy ho to ignorovalo. |
||
| peta Profil |
#2 · Zasláno: 11. 9. 2008, 07:46:52
Michal Kváček
getElementById('neco') - ziskani pristupu k ojektu, ktrery ma id=neco Nechapu, jak to souvisi s textarea a nechapu, jak to souvici s novym radkem. Co treba odkaz na stranku a podrobnejsi popis, co bys rada proc bys to rad? Co treba prostudovat si nejdriv jakpsatweb - javascript - priklady |
||
| tuzticzka Profil |
#3 · Zasláno: 12. 9. 2008, 00:47:58 · Upravil/a: tuzticzka
Michal Kváček
tím získat nový řádek myslíš vložit do textarey nový řádek? Na to si vystačíš s vlasností value. Jde to i přes DOM, ale co jsem tak zkoušel tak pouze ve FireFoxu. Value funguje všude. var textarea = document.getElementById('moje');
textarea.value += "\nTento text je už na dalším řádku\n\no dva níže";vztahuje se k: <textarea id="moje" rows="10" cols="60">asdf další a další</textarea> |
||
| Michal Kváček Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 9. 2008, 13:45:34
Ne, myslel jsem to jako že přes id z textarea dostanu nějakou hodnotu, kterou budu zpracovávat přes ajax. Potřeboval jsem jenom zjistit, jak z toho vyhnat nový řádek (ignorovalo ho to). Problém jsem už ale vyřešil tak, že před odesíláním dat jsem nahradil přes replace() \n za [enter] a pak to následně převed v php.
Děkuji za odpovědi... |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0