Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
marianmika Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 6. 2005, 13:00:24
Prosím pomôžte,
chcel by som na mojich stránkach joecocker.t35.com použiť JavaScript, ktorý by bol schopný skryť <DIV>, ktorý bude v <IFRAME> stránke. V jednom fóre som našiel nižšie napísaný skript , lenže <DIV> s ID-čkom skrýva a znovu zobrazuje len po kliknutí na odkaz. function divVisibility(stav) { document.getElementById('skryvaci').style.visibility=stav; } <a href="javascript:divVisibility('hidden')">Schovat</a> <a href="javascript:divVisibility('visible')">Zobrazit</a> <div id="skryvaci"> </div> Zatiaľ som pridal do skriptu len smerovanie do iframu, ktorý má meno song: function divVisibility (stav) { song.document.getElementById('skryvaci').style.visibility=stav; } Chcel by som aby tento skript dokázal skryť automaticky určité texty v <IFRAME>, (ľudia, ktorí sa dostanú priamo na niektorú z vnorených stránok a nie na stránky nadradené uvidia napr. odkaz na hlavnú stránku, ľuďom ktorí stránku uvidia v <IFRAME> sa odkaz na hlavnú stránku skryje) Prosím napíšte čo treba doplniť do JavaScriptu, aby skrýval <DIV> napr. po načítaní vnorenej stránky do <IFRAME>, alebo po zobrazení na monitore (ak je to možné). Som v JavaScripte len začiatočník, zatiaľ len začínam chápať o čom JavaCript je. Vďaka, Marian. |
||
Fred Profil |
#2 · Zasláno: 25. 6. 2005, 13:06:19
To je právě problém iframu, ale to asi nechcete slyšet. Vzhledem k tomu, že to co popisujete je beztak závislé na javascriptu a je to víceméně zbytečné, raději bych doporučil naprosto jiné řešení a to nějaký keep in frames script
|
||
marianmika Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 6. 2005, 13:36:35
Funguje to výborne (IE 4.0+, Opera 6, Firefox 1.0) a je to asi omnoho jednoduchšie ako to čo som skúšal predtým.
Vďaka za radu. Marian. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0