Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Leo Profil |
#1 · Zasláno: 5. 11. 2008, 23:03:46 · Upravil/a: Leo
Predesilam, ze jsem zatim marne googlil a zkousel leccos: mam standalone verzi IE6, rozchodil jsem podle navodu na webu cookies, na server se posilaji, ale nedostane se k nim javascript: pokus o nacteni document.cookie vrati prazdny retezec. Nejake napady? Diky, Leo
|
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 5. 11. 2008, 23:17:48 · Upravil/a: habendorf
„Nejake napady?“
Jo, kašlat na to. Standalone verzi snad nikdo nepoužívá jako primární browser. A pokud ano, asi počítá s omezeními. |
||
habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 5. 11. 2008, 23:20:20
Píšeš, že jsi googlil, toto http://remysharp.com/2007/03/19/how-to-get-cookies-working-in-ie6-stan d-alone/ to neřeší? Je to hned první, co na mě google vyplivnul.
|
||
Leo Profil |
#4 · Zasláno: 6. 11. 2008, 00:04:23
Neresi, to resi cookies jako takove, ty behaji, ale document.cookie je prazdne. Samozrejme to neresim kvuli brousicum webu, ale kvuli vyvoji, tam IE6 pouzivam. Leo
|
||
bohyn Profil |
#5 · Zasláno: 6. 11. 2008, 00:47:16
IETester si zkousel? Ja pouzivam IE 6 standalone i IETester. Oboje ma svoje mouchy a dohromady se tak nejak doplnujou.
IETester obsahuje 5.5, 6, 7, 8 |
||
Leo Profil |
#6 · Zasláno: 6. 11. 2008, 11:45:17
Zkousel, tam je to to same. Divny veci, Leo
|
||
habendorf Profil |
#7 · Zasláno: 6. 11. 2008, 11:53:20
Leo
Tak to nevím. Můžu otázku bokem? Ty používáš při vývoji IE6 SA? Co tě k tomu vede? Nebo to myslíš tak, že mimo jiné testuješ i v IE6 SA? To už bych chápal. Pokud bys chtěl, dej sem link, mám tu jedno PC s nativním IE6, můžu ti to otestovat. Možná bych ti půjčil i přihlašovací údaje k mému premium Browsercam účtu, tam pak můžeš pomocí VNC pracovat přímo na vzdáleném nativním IE6. |
||
Leo Profil |
#8 · Zasláno: 6. 11. 2008, 13:54:39
habendorf
Diky, zkousel jsem to na nativni verzi na jinem pc, a tam document.cookie funguje. Doufam, ze to neni zavisle na nejake podverzi/OS. Jinak ja pouzivam IE6 standalone samozrejme pro testovani. Leo |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0