Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Dělám těď svoje nový stránky a používám atribut onload u body.
Když to mám na harddisku,věechno běhá správně jak má.
Ovšem když to nahraju na Internet,všechno co je v onload najednou
ze záhadného důvodu nefunguje,ať tam napíšu cokoliv(používám IE 6),
ale např. v Mozille všechno chodí správně.Nevíte někdo co s tím?dika
Charlie
Profil
Hoďte sem odkaz na vaše stránky, třeba tam máte nějakou chybu.
Anonymní
Profil *
Je to www.freepocket.ic.cz - mělo by se tam po spuštění změnit text "Prosím čekejte stránka se načíta..."
a začít se pohybovat
Charlie
Profil
Ty stránky vypadají ve Firefoxu trochu rozhozeně.

Možná bude problém s tím, že máte tag <body> na víc řádků. Zkuste to napsat do jednoho řádku a JavaScriptové parametry dejte pro jistotu na začátek.
Anonymní
Profil *
Bohužel to nepomohlo
Charlie
Profil
Tak to napište přímo do Javascriptu:
window.onload = poNacteni;
peta
Profil *
Anonymní: Tak validator firefoxu mi hlasi tyto chyby:
(www.htmlvalidator.com stahni si LITE, to ti staci na odhaleni chyb)

radek 0: mising doctype, coz neva
radek 134: spatne zapsany styl
ok je to
style="position:absolute;top:-40px;left:92px;background-color:transpar ent;"
radek 136: BR nesmi byt mezi TR (cili mas tr td /td a pak br a td a /td, coz je fujka)
spravne br mezi td /td nebo vubec
radek 146: and & se pise jako &amp; (entita)
radek 149: totez
radek 195: spatne zapsany styl, nedokonceny border a kdo vi, co jeste
radek 25: u JS se pise jeste TYPE=...
radek 141: FONT ma vadne atributy, ktere mu tam nepatri (lze resit tagem SPAN a v CSS v HEAD definovat fonty a spol)
radek 144, 147, 150, 158, 162, : totez

... tak si myslim, ze to neni tvuj jedinej problem, s tim scriptem...

Co se tyce loadovani, to pozdeji, ted tak koukam na ten JS...

switch (day){
case 0:
day="Neděle";
break;
case 1:
day="Pondělí";
... bylo by asi lepsi pouzit:
var dayx=["nedele","pondeli","pondeli..."];
day=dayx[day];
a nemusis mit 15 radku case

toto
var Statusy=new Array(5);
Statusy[0]="FreePocket WEB - www.FreePOCKET.wz.cz .... v�e pro PPC";
by slo taksot
var Statusy=[
"FreePocket WEB - www.FreePOCKET.wz.cz .... v�e pro PPC",
"Vrátí vás na na novinky"
]

k tomu load...
1. setInterval("{TimeAktualiser();}", 1000);
ty {} tam nemusi byt a nevim, jak to funguje s nimi, mozna oki
2. status bar se ve firefoxu zakazuje prepisovat, tak ti nevim, tento radek... :)
window.status=Statusy[0]
3. hmm?
document.all.popis.innerText=" ";
toto funguje? Nehlasi nahodou javascriptova konzola firefoxu chyby?
Jako myslim, ten prikaz. Nemelo by se pouzit innerHTML nebo tak neco? (ale koukal jsem, nic nehlasi...)
A krome toho, tohle jsem dneska resil:
Mas tam ID=neco a pracujes s tim jako s NAME, coz je samozrejme hnedka v konzoli pres varovani o ID/NAME
zkusil bych asi:
objGet("popis").innerText=" ";

function objGet(x)
{if (typeof x=='string') with (document){
if (Boolean(getElementById)) x=getElementById(x);
else if (Boolean(all)) x=eval('all.'+x);
else if (Boolean(layers)) x=layers[x];
else x=null;}return x;}

nebo jen, bez te dalsi funkce objGet:
document.getElementById("popis").innerText=" ";

Tak nejak si ale myslim, ze by ti to mohlo fungovat...
... onload funkci na obrazky mi kdosi poradi, ta vypada takto:
var isImgs=false;

function nacteno() {isImgs=true;dalsi_funkce()}

function init() {obr0=new Image(); obr0.onload=nacteno; obr0.src="soko.gif";
}

<body onload="init()">
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0