Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 2. 7. 2005, 21:35:19
Dělám těď svoje nový stránky a používám atribut onload u body.
Když to mám na harddisku,věechno běhá správně jak má. Ovšem když to nahraju na Internet,všechno co je v onload najednou ze záhadného důvodu nefunguje,ať tam napíšu cokoliv(používám IE 6), ale např. v Mozille všechno chodí správně.Nevíte někdo co s tím?dika |
||
Charlie Profil |
#2 · Zasláno: 2. 7. 2005, 21:41:52
Hoďte sem odkaz na vaše stránky, třeba tam máte nějakou chybu.
|
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 7. 2005, 21:46:32
Je to www.freepocket.ic.cz - mělo by se tam po spuštění změnit text "Prosím čekejte stránka se načíta..."
a začít se pohybovat |
||
Charlie Profil |
#4 · Zasláno: 2. 7. 2005, 21:49:11
Ty stránky vypadají ve Firefoxu trochu rozhozeně.
Možná bude problém s tím, že máte tag <body> na víc řádků. Zkuste to napsat do jednoho řádku a JavaScriptové parametry dejte pro jistotu na začátek. |
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 7. 2005, 21:57:30
Bohužel to nepomohlo
|
||
Charlie Profil |
#6 · Zasláno: 2. 7. 2005, 22:09:23
Tak to napište přímo do Javascriptu:
window.onload = poNacteni; |
||
peta Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 7. 2005, 12:34:22
Anonymní: Tak validator firefoxu mi hlasi tyto chyby:
(www.htmlvalidator.com stahni si LITE, to ti staci na odhaleni chyb) radek 0: mising doctype, coz neva radek 134: spatne zapsany styl ok je to style="position:absolute;top:-40px;left:92px;background-color:transpar ent;" radek 136: BR nesmi byt mezi TR (cili mas tr td /td a pak br a td a /td, coz je fujka) spravne br mezi td /td nebo vubec radek 146: and & se pise jako & (entita) radek 149: totez radek 195: spatne zapsany styl, nedokonceny border a kdo vi, co jeste radek 25: u JS se pise jeste TYPE=... radek 141: FONT ma vadne atributy, ktere mu tam nepatri (lze resit tagem SPAN a v CSS v HEAD definovat fonty a spol) radek 144, 147, 150, 158, 162, : totez ... tak si myslim, ze to neni tvuj jedinej problem, s tim scriptem... Co se tyce loadovani, to pozdeji, ted tak koukam na ten JS... switch (day){ case 0: day="Neděle"; break; case 1: day="Pondělí"; ... bylo by asi lepsi pouzit: var dayx=["nedele","pondeli","pondeli..."]; day=dayx[day]; a nemusis mit 15 radku case toto var Statusy=new Array(5); Statusy[0]="FreePocket WEB - www.FreePOCKET.wz.cz .... v�e pro PPC"; by slo taksot var Statusy=[ "FreePocket WEB - www.FreePOCKET.wz.cz .... v�e pro PPC", "Vrátí vás na na novinky" ] k tomu load... 1. setInterval("{TimeAktualiser();}", 1000); ty {} tam nemusi byt a nevim, jak to funguje s nimi, mozna oki 2. status bar se ve firefoxu zakazuje prepisovat, tak ti nevim, tento radek... :) window.status=Statusy[0] 3. hmm? document.all.popis.innerText=" "; toto funguje? Nehlasi nahodou javascriptova konzola firefoxu chyby? Jako myslim, ten prikaz. Nemelo by se pouzit innerHTML nebo tak neco? (ale koukal jsem, nic nehlasi...) A krome toho, tohle jsem dneska resil: Mas tam ID=neco a pracujes s tim jako s NAME, coz je samozrejme hnedka v konzoli pres varovani o ID/NAME zkusil bych asi: objGet("popis").innerText=" "; function objGet(x) {if (typeof x=='string') with (document){ if (Boolean(getElementById)) x=getElementById(x); else if (Boolean(all)) x=eval('all.'+x); else if (Boolean(layers)) x=layers[x]; else x=null;}return x;} nebo jen, bez te dalsi funkce objGet: document.getElementById("popis").innerText=" "; Tak nejak si ale myslim, ze by ti to mohlo fungovat... ... onload funkci na obrazky mi kdosi poradi, ta vypada takto: var isImgs=false; function nacteno() {isImgs=true;dalsi_funkce()} function init() {obr0=new Image(); obr0.onload=nacteno; obr0.src="soko.gif"; } <body onload="init()"> |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0