| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| osoba Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 11. 2008, 18:56:03
Znovu zdravím,
nevím si rady, jak jednoduše udělat následující věc. Chci, aby se uživatelům, co mají zapnutý JavaScript (= většina) objevilo <a href="javascript:pridej('123')">kdežto uživatelům bez javascriptu <a href="pridej.php?id=123"> (prostě proto, aby ty stránky byly aspoň trošku funkční i bez javascriptu). Těchle odkazů bude na stránce víc, na každém řádku tabulky jeden. Co mě napadlo bylo napsat ty odkazy jako .php a pak je všechny změnit přes DOM při načítání stránky, ale to nesplňuje to kritérium jednoduše. Nemáte někdo lepší nápad? Předem díky |
||
| yFang Profil |
#2 · Zasláno: 22. 11. 2008, 18:56:55
osoba
Tak nahrazuj cestu odkazů javascriptem na ty javascriptové a původní měj ty bez js. |
||
| Leo Profil |
#3 · Zasláno: 22. 11. 2008, 18:57:54
Chci, aby se uživatelům, co mají zapnutý JavaScript (= většina) objevilo
<a href="javascript:pridej('123')"> No to neni idealni reseni. Naveste na odkazy onclick Leo |
||
| osoba Profil * |
#4 · Zasláno: 22. 11. 2008, 19:03:45
yfang - jak to jde udělat jednoduše?
Leo - ale jestli tomu dobře rozumim (JS moc neovládám), tak se pak (v případě "má javascript") zavolá jak ta metoda na onClick, tak se prohlížeč přesměruje na pridej.php, což nechci (ten pridej.php už si ten javascript zavolá sám přes ajax). |
||
| osoba Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 11. 2008, 19:20:48
aha ... tak jsem trochu víc zagooglil a asi to mám - stačí na konec toho onclick napsat "return false;" - viz např. http://javascript.about.com/library/blenable.htm
|
||
| Leo Profil |
#6 · Zasláno: 22. 11. 2008, 20:20:05
"aha ... tak jsem trochu víc zagooglil a asi to mám"
bingo... da se to (t.j. zabranit vychozi akci prohlizece) udelat i jinak, ale princip je tento, Leo |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0