Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
trava Profil |
#1 · Zasláno: 24. 11. 2008, 13:46:00
prosim navedte mne, nikde jsem moc nenasel navod jak pristupovat k vlatnostem stylu jednotliveho prvku
mam obrazek na pozici absolute> left: 50px; top: 50px; druhy nactu na tu samou pozici, ale nacte se mi pod ten prvni, protoze je v kodu vepredu ... pouzivam prepinani visibility:hidden a visible; zkratka potrebuju po kliknuti mysi nekde na strance zobrazit obrzaek v urcitem presnem miste, pokud ale klepnu na dalsi ikonu mam dva na sobe a ten co byl v kodu posledni mi prekryva ten ktery chci videt myslel jsem ze bych to vyrezil nastavenim z-indexu pri zapnuti visibility ve skriptu, ale nejak se nemuzu dobrat k syntaxi ... ala > onclick="document['obr1'].z-index='1000' " .... je mi jasne, ze mi tam schazi uroven -Style-, ale nevim ja na to |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 24. 11. 2008, 13:50:10
Reaguji na travu:
Viz nedávná diskuse „id.style.vlastnosť s -“. |
||
bohyn Profil |
#3 · Zasláno: 24. 11. 2008, 13:58:32
trava
A udelat klasicky rollover s jednim obrazkem by neslo? document.getElementById("obrazek").src = "obrazek2.jpg"; |
||
trava Profil |
dikes a omlouvam se vsem za zbytecne tema - prosim pri prvni prilezitosti VYMAZNOUT :-)
Moderátor Chamurappi: Žádost o smazání se zamítá.
|
||
trava Profil |
#5 · Zasláno: 24. 11. 2008, 14:28:53
nahodil jsem to na :
www.cesticky.wz.cz naschval jsem to udelal zjednodusene aby se dlao klikat primo na obrazky |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0