Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Homeboy Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 12. 2008, 22:04:10
Jakto že když použiji
$(function (){ $("input.submit").click(function () { $("input.submit").fadeOut("fast"); var vzkaz = $("#msg").val(); $.post("index.php", { msg: vzkaz }, function(data) {$("#message").text("OK!");}); }); }); tak se mi stejně proměnná vzkaz zobrazí v url (index.php?msg=blabla)? |
||
Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 3. 12. 2008, 22:05:55
Co tak nastavit pomocí jQuery formuláři method="POST"?
|
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 3. 12. 2008, 22:08:01
Reaguji na Homeboye:
Není to tím, že se zároveň s vygenerovaným POSTem vykoná i výchozí akce odesílacího tlačítka? A že formulář má method="GET"? Přidej na konec funkce obsluhující klik return false. Jestli to nepomůže, prosím o odkaz na živou ukázku. |
||
Homeboy Profil * |
#4 · Zasláno: 4. 12. 2008, 19:47:02
Může se formulář odeslat bez atributu action? nemůžu přídat return false tohe je celý muj kod.. začalo to fungovat když jsem dal do form odeslat přes post
|
||
Homeboy Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 12. 2008, 19:56:33
Ještě jeden dotaz
$(function (){ $("input.submit").click(function () { $("input.submit").fadeOut("fast"); var vzkaz = $("#msg").val(); $.post("index.php", { msg: vzkaz }, function(data) { alert("OK!"); }); }); }); proč se mi po provedení neprovede alert? |
||
Homeboy Profil * |
#6 · Zasláno: 4. 12. 2008, 21:15:59
Tak jinak jak je možný, že mi tady http://benny17.ic.cz/source/ nefunguje ten výpis textu ok... když dám pryč to return false tak to funguje jenže mi příde že to je přes reload celé stránky...můžete mi prosim poradit?
|
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 4. 12. 2008, 22:02:42
Reaguji na Homeboye:
„Může se formulář odeslat bez atributu action?“ Samozřejmě. Skoro bych řekl, že musí. „nemůžu přídat return false tohle je celý muj kod“ Nerozumím. Je to tvůj kód, takže bych očekával, že do něj můžeš přidat return false. „začalo to fungovat když jsem dal do form odeslat přes post“ Neřekl bych. Děje se skoro totéž — odešleš vzkaz skriptem a on se vzápětí pošle i klasicky formulářem, protože tam nemáš return false. „proč se mi po provedení neprovede alert?“ Protože se nestihne stáhnout odpověď ze serveru dřív, než ze stránky utečeš (na tutéž stránku). |
||
Homeboy Profil * |
#8 · Zasláno: 4. 12. 2008, 22:06:17
Ano kam tedy přidat return false, aby se to odeslalo jen jednou?
|
||
Chamurappi Profil |
#9 · Zasláno: 4. 12. 2008, 22:14:21
Reaguji na Homeboye:
Já bych ten tvůj stávající skript upravil takhle: $(function (){ $("#vzkazik").submit(function () { $("input.submit").fadeOut("fast"); $.post("index.php", {msg: $("#msg").val()}, function() { $(".msgbox").text("OK!"); $("input.submit").fadeIn("fast"); }); return false; }); }); |
||
Homeboy Profil * |
#10 · Zasláno: 4. 12. 2008, 22:18:06
Tak to je problém, to jsem i zkoušel, teď to tam tak mám a po odeslání se ty tada neobnoví :(
|
||
Chamurappi Profil |
#11 · Zasláno: 4. 12. 2008, 22:25:30
Reaguji na Homeboye:
Ale je to krok správným směrem. Teď jen potřebuješ upravit tu obslužnou funkci, která vypisuje „OK!“, aby patřičným způsobem upravila obsah <div>u se vzkazy. |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0