Autor Zpráva
Amunak
Profil
mám jednoduchý skript

      <script type="text/javascript">
        document.cookie = "BeC_login=n; expires=True, 1 Jan 2000 00:00:00 UTC; path=/";
        document.cookie = "BeC_pass=n; expires=True, 1 Jan 2000 00:00:00 UTC; path=/";
        document.cookie = "BeC_key=n; expires=True, 1 Jan 2000 00:00:00 UTC; path=/";
        alert("Byl jsi odhlášen");
      </script>


Problém je v tom, že hláška vyskočí, ale cookie to ani nezmění, ani nesmaže...
Leo
Profil
expires=True ?

Leo
Amunak
Profil
no ale ja myslel ze kdyz dam false tak jakoze nevyprsi, tzn. ze bud bude do konce session nebo neskonci vubec, a to ja nechci (teda ikdyz ani to by mi nevadilo, hlavne aby se zmenil jejich obasah...
Měsíček
Profil
Jdeš na to špatně .. mrkni na jiné skripty jak odstraňují určitou cookie.
Amunak
Profil
Měl jsem chybku v PATH, kterou mi PHP dělalo jinou, takže teď dělám i přihlášení v JS a je to ok.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.