Autor Zpráva
drozdo
Profil
Zdravim je tu tych tem mraky ale nikde niake normlane riesenie, vsade je nieco ine a nevim sa z toho vysomarit, ozeral som po googli takuto podobnu temu ale na nic som neprisiel..
... Potreboval by som refreshnut iba jeden div, aby sa nerefreshla cela stranka, POPRIPADE NErefreshnut div a celu stranku refreshnut.... pretoze mam na stranke shoutbox a mp3player ...... ked refreshnem shoutbox, refreshne sa aj player a zacne to hrat od zaciatku...... mohol by mi niekto pomoct s tym to problemom? hladam to cely den..... shoutbox je modul redakcneho systemu... stranka: www.sockari.com Chat je hned navrchu player az po regnuti... dakujem
bohyn
Profil
drozdo
Mel bych jedno reseni - vyhod tu mptrojku. Stejne jenom prudi navstevniky :)
Měsíček
Profil
Použij Ajax.
drozdo
Profil
mesicek dik za "radu", prve co mi nasiel google bol Ajax zas taky retardovany nie som...potreboval by som nieco konkretnejsie
Měsíček
Profil
"mesicek dik za "radu", prve co mi nasiel google bol Ajax zas taky retardovany nie som...potreboval by som nieco konkretnejsie"

Přečetl jsis o tom něco? Naučit se základy AJAXu je otázkou 50 minut. Konkrétnější než AJAX, mě napadá snad jen hotové řešení ;-)
drozdo
Profil
precital ...ale vsade to je vyriesene iba refresh niakeho divu, ktory je vyvolany z ineho suboru ..... ja to potrebujem priamo v jednom subore ten refresh ..... nevim ci je Ajax toho schopny
joe
Profil
drozdo
ktory je vyvolany z ineho suboru

Ten druhý soubor je skript (PHP, ...) z kterého dostaneš výsledek a přepíšeš jím obsah nějakého elementu - třeba toho tvého divu.
drozdo
Profil
jj presne ......ja potrbujem prepsat ten div tym istym divom co je v original subore bez pouzitia druheho suboru :)
Měsíček
Profil
Reaguji na drozdo:

"jj presne ......ja potrbujem prepsat ten div tym istym divom co je v original subore bez pouzitia druheho suboru :)"

Bez použití druhého souboru to půjde velice těžko (ne li vůbec).

Ještě mě napadá hodit (*) přehrávač do pop_up okna a to by pak nebylo závislé na mateřském okně.
drozdo
Profil
ved pokec to ma tak niak urobene nie ? ....po refreshi refreshne iba sklo a netaha ho z druheho suboru, ale ziadny Script o tom tam nevidim

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: