Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Argonisius Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 12. 2008, 15:20:14
Dobrý den,
potřebuji poradit. Mám www stránku, kde mám nastylované odkazy pomocí css, aby při najetí myši změnily barvu pozadí a textu. Chtěl bych se zeptat, jak mám udělat, aby fungovaly jako "záložky", tzn. aby jim změněná barva zůstala až do té doby, než kliknu na jiný odkaz. (třeba jako menu jakpsatweb.cz) Díky. Argonisius |
||
Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 14. 12. 2008, 15:21:09 · Upravil/a: Měsíček
Reaguji na Argonisiuse:
<style type="text/css"> a:active {color:gold;background: black;} </style> <menu> <li> <a href="#"> Odkaz </a> </li> <li> <a href="#"> Odkaz </a> </li> <li> <a href="#"> Odkaz </a> </li> <li> <a href="#"> Odkaz </a> </li> <li> <a href="#"> Odkaz </a> </li> </menu> EDIT: ty to budeš, ale asi chtít v JS, viď? :) tak to bude složitější, vyčkej. EDIT2: napadá mě jedině vytvořit funkci, která při najetí na položku změní její className a nechá ji tak, při přejetí na jinou položku se všechny className u odkazů zruší a zase se přiřadí pouze určitému odkazu a takhle pořád dokola, jestli nikoho nenapadně čistší a lepší řešení pokusím se ten skript napsat. |
||
Argonisius Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 12. 2008, 15:27:00
O ten javascript ba tak moc neslo, ale je tu problém: odkazuju do iframe, takže a:active nefunguje.....
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0