Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ferda Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 12. 2008, 17:15:31
Ahoj,
Chtel bych si udelat varovne okno, ktere mi vyskoci pri stlaceni odkazu, vymazani dat z tabulky. Proste aby mel uzivatel jeste moznost stisknout tlacitko ano ci ne. Muze mi nekdo poradit jak no to ci pripadne nejaky tutorial. Dekuji |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 22. 12. 2008, 17:17:39
asi myslíte javascriptový confirm
|
||
kvoky Profil |
#3 · Zasláno: 22. 12. 2008, 17:58:28
Zjednodušeně
<a href="http://novyzeland.cz" onclick="return window.confirm('Opravdu chcete zmáčknout červené tlačítko?');">Červené tlačítko</a> |
||
Měsíček Profil |
#4 · Zasláno: 22. 12. 2008, 18:33:55 · Upravil/a: Měsíček
<a href="index.php?smazat=yes" onclick="return (confirm('Opravdu smazat?')) ? true : false;"> Smazat </a> <a href="index.php?smazat=yes" onclick="return confirm('Opravdu smazat?');"> Smazat </a> |
||
bohyn Profil |
#5 · Zasláno: 22. 12. 2008, 18:48:32 · Upravil/a: bohyn
Ja pouzivam toto, v pripade vypnuteho JS to mam jistene i na strane serveru. Jestli predavas v GET i jine promene tak si uprav "?confirm=1" na "&confirm=1"
<a href="index.php" onclick="return confirmDelete(this);"> Smazat </a> function confirmDelete(obj) { var result; if(result = confirm("Opravdu smazat?")) { obj.href += "?confirm=1"; } return result; } |
||
Měsíček Profil |
#6 · Zasláno: 22. 12. 2008, 20:52:59
A co bude chudák dělat když si vypne JS? To bude kvůli tobě ručně přepisovat adresu?
|
||
bohyn Profil |
#7 · Zasláno: 23. 12. 2008, 00:39:22
Měsíček
„bohyn v pripade vypnuteho JS to mam jistene i na strane serveru.“ Na strane serveru je jinej confirm. Ano vede naadresu s ?confirm=1 ne vede zpet. |
||
Ferda Profil * |
#8 · Zasláno: 23. 12. 2008, 08:52:43
Ahoj
pouzil jsem toto <a href='aktuality.php?smazat=yes' onclick='return (confirm('Opravdu smazat?')) ? true : false;'>Vymaž všeschny aktuality</a> Pak tam mam tuto funkci, ale jeste nevim kam ji mam zaradit nebo jak propojit, protoze se mi to vymaze i kdyz dam ne, to ji musim mit v jinem souboru nez aktuality.php? $smazat_aktuality = Mysql_Query("DELETE FROM aktuality"); Diky |
||
Ferda Profil * |
#9 · Zasláno: 23. 12. 2008, 09:41:17
<a href='smazat_aktuality.php?smazat=yes' onclick='return (confirm('Opravdu smazat?')) ? true : false;'>Vymaž všeschny aktuality</a>
Kdyz to udelam takhle ze do souboru smazat_aktuality.php vlozim: $smazat_aktuality = Mysql_Query("DELETE FROM aktuality"); tak se mi to isce vymaze az na to kliknu ale zadne varovne okenko mi nevyjede.. Tak ted uz fakt nevim co tam a jak propojit. |
||
Měsíček Profil |
#10 · Zasláno: 23. 12. 2008, 09:56:57
Neopsal jsi to přesně jak jsem to napsal - pak se nediv. Problém je v tom, že tam máš onclick=' ' apostrofy a v nich zase apostrofy .. tak to buď udělej jako onclick=' ' a v nich dej uvozovky nebo naopak. Dvojité uvozovky nebo apostrofy mít nemůžeš.
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0