Autor Zpráva
echo
Profil *
Potřeboval bych se zeptat, jak lze vložit do textarea nějaký text z jiné stránky. V php jsem si vyrobil jednoduchou galerii, kterou otevřu pomocí window.open(). Pak si jednoduše kliknu na nějaký z obrázků a do textarea by se mi mělo uložit něco jako <img src="a.jpg.../>.
Hledal jsem, ale vždycky jsem akorát viděl návod na vložení textu do textarea na té samé stránce. Předem díky za odpověď.
grimword
Profil
ja osobne te teda nechapu
Kalby
Profil
myslim ze by to melo jit pomoci window.parent
echo
Profil *
grimword
Jak by to mělo vypadat pro uživatele:
1. otevře si administraci pro vkládání článků
2. pro vložení obrázku klikne na tlačítko s funkcí window.open() - vyskočí mu galerie
3. v galerii si klikne na jaký obrázek chce a do stránky s textarea se mu vloží kód <img src=".../>
Nox
Profil
můžeš využít objektu opener, čili třeba opener.document.getElementById("policko")
echo
Profil *
díky moc, už vyřešeno
function vloz_obrazek(obrazek) {
   var area = 'text';
    kod = obrazek;
    opener.document.getElementById(area).value += kod;
    window.close();
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0