Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
LukasMage Profil |
#1 · Zasláno: 11. 7. 2005, 21:09:33
Dobrý den, máte tady :
<form name="formular" onsubmit="return false"> Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo"> <input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' "> </form> Jak mohu udělat, aby se tajna stranka otevřela v iframe ? A ještě jeden dotaz: pod formulářem mi vždy zůstane volné místo (už jsem to jednou odstranil, ale už nevím jak), tak jestli byste mi nepomohli (mám to v divu). Lukas |
||
Fred Profil |
#2 · Zasláno: 11. 7. 2005, 22:36:22
Hledej tady jmenoramu
|
||
peta Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 7. 2005, 08:50:59
LukasMage:
1. www.jakpsatweb.cz HTML ramy target=... 2. www.jakpsatweb.cz CSS margin, padding, display:block |
||
peta Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 7. 2005, 08:53:26
a propo, vubec to ani jedno s JS nesouvisi
<input type="password" size="10" name="heslo"> <input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' "> proc to psat jako button, kdyz to slouzi jako normalni odkaz na stranku, tak pouzij ahref a misto submit muzes pouzit button, nemusis pak psat submit false |
||
LukasMage Profil |
#5 · Zasláno: 12. 7. 2005, 13:39:54
Díky moc, jinak peto ja vim, že to v HTML de pomocí target, ale já sem to chtěl v JS jako formulář a ne jako odkaz.
|
||
peta Profil * |
#6 · Zasláno: 13. 7. 2005, 11:00:20
LukasMage: Co znamena v JS jako formulář a ne jako odkaz?
Formular je soucasti html ne js. Js muzes pouze ovladat prvky formulare a spol. Jestli to tedy spravne chapu, ty chces formularove tlacitko, ktere se bude chovat jako <a href> s tagret="neco" ju? Proc? Pomoci CSS si muzes ahref zmenit na tlacitko. To odkazovani jiste jde, ale netusim, jak se to pise, musel bych si to tu najit nekde v prikladech nebo pres google.com na inetu. Jenom chtit, ze? :) LukasMage pro ostatni... hleda, jak se nastavuje v JS target pro location.href Zrejme to bude neco jako location.target zrejme pujde o tuto stranku http://www.jakpsatweb.cz/javascript/objekt-window.html#location radek: window.name vrací jméno rámu nebo okna Slany: bylo by zajimave mit poznamku u location, ze target ramu je popsany niz jako windows.neco |
||
peta Profil * |
#7 · Zasláno: 13. 7. 2005, 11:03:38
LukasMage
Take by slo udelat: <a href="555" target="hhh"><input type=button value=bbb></a> a neni, co resit, mozna v css zrusit podtrzeni |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Rob Profil |
#8 · Zasláno: 20. 7. 2005, 21:56:00
Jde to i jinak.
<form name="formular"> <input type="password" name="heslo"> <input type="button" onClick="zobraz();"> </form> <iframe name="frejm"></iframe>samozřejmě tam bude šířka atd. A ted jsme v JavaScriptu: function zobraz() { var heslo=document.formular.heslo.value; window.open("priklady/"+heslo+"html","frejm",""); } Možná je tam chyba, ale princip to vystihuje. |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0