Autor Zpráva
LukasMage
Profil
Dobrý den, máte tady :

<form name="formular" onsubmit="return false">
Heslo: <input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">
</form>

Jak mohu udělat, aby se tajna stranka otevřela v iframe ?

A ještě jeden dotaz: pod formulářem mi vždy zůstane volné místo (už jsem to jednou odstranil, ale už nevím jak), tak jestli byste mi nepomohli (mám to v divu).
Lukas
Fred
Profil
Hledej tady jmenoramu
peta
Profil *
LukasMage:
1. www.jakpsatweb.cz HTML ramy target=...
2. www.jakpsatweb.cz CSS margin, padding, display:block
peta
Profil *
a propo, vubec to ani jedno s JS nesouvisi

<input type="password" size="10" name="heslo">
<input type="submit" value="Pokračovat" onclick="window.location.href = 'priklady/' + document.formular.heslo.value + '.html' ">

proc to psat jako button, kdyz to slouzi jako normalni odkaz na stranku, tak pouzij ahref
a misto submit muzes pouzit button, nemusis pak psat submit false
LukasMage
Profil
Díky moc, jinak peto ja vim, že to v HTML de pomocí target, ale já sem to chtěl v JS jako formulář a ne jako odkaz.
peta
Profil *
LukasMage: Co znamena v JS jako formulář a ne jako odkaz?

Formular je soucasti html ne js. Js muzes pouze ovladat prvky formulare a spol.

Jestli to tedy spravne chapu, ty chces formularove tlacitko, ktere se bude chovat jako <a href> s tagret="neco" ju?
Proc? Pomoci CSS si muzes ahref zmenit na tlacitko.
To odkazovani jiste jde, ale netusim, jak se to pise, musel bych si to tu najit nekde v prikladech nebo pres google.com na inetu. Jenom chtit, ze? :)

LukasMage pro ostatni... hleda, jak se nastavuje v JS target pro location.href
Zrejme to bude neco jako location.target

zrejme pujde o tuto stranku
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/objekt-window.html#location
radek: window.name vrací jméno rámu nebo okna

Slany: bylo by zajimave mit poznamku u location, ze target ramu je popsany niz jako windows.neco
peta
Profil *
LukasMage
Take by slo udelat:
<a href="555" target="hhh"><input type=button value=bbb></a> a neni, co resit, mozna v css zrusit podtrzeni
Rob
Profil
Jde to i jinak.
<form name="formular">
<input type="password" name="heslo">
<input type="button" onClick="zobraz();">
</form>
<iframe name="frejm"></iframe>samozřejmě tam bude šířka atd.
A ted jsme v JavaScriptu:

function zobraz()
{
var heslo=document.formular.heslo.value;
window.open("priklady/"+heslo+"html","frejm","");
}
Možná je tam chyba, ale princip to vystihuje.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0