Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jack06 Profil |
#1 · Zasláno: 6. 2. 2009, 17:52:30 · Upravil/a: Jack06
Dobrý den prosím vás, chtěl bych se optat, jak otevřít okno s proměnou adresou..
1) nové okno bude mít adresu visp.php?rid=$_GET['rid'] jak to napsat v js?? // toto již vyřešeno pls ještě jak na 2?? 2) okno bude reagovat na vípis z mysql kde budou 2 pole "od" a pole "komu" .. Jak udělat, když se bude : od: Honza komu: Pepa od: Honza komu: Pepa aby se to okno otevřelo jen jednou a ne dvakrát?? Děkuji |
||
panhuhu Profil |
#2 · Zasláno: 7. 2. 2009, 00:40:31
„aby se to okno otevřelo jen jednou a ne dvakrát??“
Muzes napr. okno pojmenovat. okno = window.open( URL, nazev okna [ ,dalsi parametry ] ); Pokud mas ukazatel na jiz otevrene okno, muzes testovat jeho existenci. if (okno.closed) alert('Okno je zavrene, otevri nove.'); |
||
Jack06 Profil |
#3 · Zasláno: 7. 2. 2009, 10:47:45
co mám na tomto špatně?? Otevře se mi to na celou stránku a nikoly ve velikosti jakou jsem udal..
<SCRIPT language="JavaScript" type="text/javascript"> var x = <? echo $gid ;?>; okno = window.open("./visp.php?rid="+x , "name"+x [,"_blank", "width=500,height=300" , "toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=yes,menubar=no,resizable=yes,left=0,top=0"] ); </SCRIPT> když dám "name"+x+ tak se mi to otevře v záložce, ale neotevře se podle nastavení _blank ani velikost... atd? proč?? |
||
SwimX Profil |
#4 · Zasláno: 7. 2. 2009, 10:55:02
Jack06
okno = window.open("./visp.php?rid="+x , "name"+x, ["_blank", "width=500,height=300" , "toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=yes,menubar=no,resizable=yes,left=0,top=0"] ); |
||
Jack06 Profil |
#5 · Zasláno: 7. 2. 2009, 11:03:38
diky moc :-)
|
||
Jack06 Profil |
#6 · Zasláno: 7. 2. 2009, 11:14:46 · Upravil/a: Jack06
panhuhu
Když dám podmínku : <SCRIPT language="JavaScript" type="text/javascript"> var x = <? echo $gid ;?>; if (okno.closed) okno = window.open( URL, nazev okna [ ,dalsi parametry ] ); </SCRIPT> tak se mi neotevře.. A kdyby tak pozná to z této podmínky, že ještě ohno nebylo otevřené? |
||
SwimX Profil |
#7 · Zasláno: 7. 2. 2009, 11:27:17 · Upravil/a: SwimX
Jack06
ta táž chyba. URL, nazev okna [ ,dalsi parametry ] - obráceně „A kdyby tak pozná to z této podmínky, že ještě ohno nebylo otevřené?“ ne. Otevře, pokud už jednu není (ne nebylo -> to bys musel při 1. otevření si někam uložit třeba true, a pak testovat tu proměnnou jesti už náhodou není true) |
||
Jack06 Profil |
#8 · Zasláno: 7. 2. 2009, 11:40:29
SwimX
A nevíš jak to udělat?? Já zkouším, ale jakmile napíšu podmínku, tak mi to prostě nic neudělá.. S JS se učím takže zatím moc nevím jak kde a co... A hlavně když udělám chybu tak kde. Předem díky |
||
SwimX Profil |
#9 · Zasláno: 7. 2. 2009, 11:57:13
Jack06
já se JS taky moc nevěnuju. mám ho jenom jako kontrolu formuláře, aby uživatel nemusel pořád posílat dotazy na servr. ale koukni třeba sem: http://interval.cz/clanky/ohleduplne-otevirani-novych-oken-s-javascriptem/ |
||
Jack06 Profil |
#10 · Zasláno: 7. 2. 2009, 12:25:53
SwimX
Mno fajn.. to ale pokud vidím reaguje na informace po kliknutí na odkaz s onclick.. For all: Nevíte jak to udělat aby to bylo prostě jaké kód kterej probehne když ho dám na stránku?? |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0