Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dědeček Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2009, 00:03:09
Zdravím,
Mám div ktery pomocí tohodle scriptu schovavam a ukazuju, ale mam problem kdyz ho ukazu a mam v nem input a do inputu klikni tak se mi ten div zase cely shova :/ <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> function blocking(nr) { if (document.layers) { current = (document.layers[nr].display == 'none') ? 'block' : 'none'; document.layers[nr].display = current; } else if (document.all) { current = (document.all[nr].style.display == 'none') ? 'block' : 'none'; document.all[nr].style.display = current; } else if (document.getElementById) { vista = (document.getElementById(nr).style.display == 'none') ? 'block' : 'none'; document.getElementById(nr).style.display = vista; } } // --> </SCRIPT> |
||
Dědeček Profil * |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2009, 00:03:48
div class="page_add" onClick="blocking('add'); return false;"> + Přidej novou stránku <div id="add" style="display: none"> <input type="text"> </div> </div> tady je jeste ten div |
||
Dědeček Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 2. 2009, 00:06:15
Ono by to stačilo dat do odkazu, ale ja sem to chtel abych kdyz kliknu kamkoli na ten div aby se to schovalo a ukazalo :/
|
||
wrestler Profil |
#4 · Zasláno: 8. 2. 2009, 17:52:41 · Upravil/a: wrestler
Jestli se ti jedná pouze o to, aby při kliknutí do inputu zůstal div vidět, tak mě napadá dát i tomu inputu událost onclick="blocking('add')", čímž by se ta funkce volala dvakrát.
To by ale mohlo chvilinku bliknout při rozsáhlejším obsahu divu... |
||
Leo Profil |
#5 · Zasláno: 8. 2. 2009, 20:10:01
"Ono by to stačilo dat do odkazu, ale ja sem to chtel abych kdyz kliknu kamkoli na ten div aby se to schovalo a ukazalo :/"
Kamkoliv asi ne, kdyz vam vadi kliknuti do inputu - ten je soucasti divu, takze je to i kliknuti na div. Musite testovat u objectu event vlastnost target neboli srcElement a jeji identitu s tim divem, Leo |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0