« 1 2
Autor Zpráva
Matess
Profil *
peta
* chybi tam tlacitka vzpred a vzad
Ty tlačítka tam jsou. Jsou nahoře vlevo.

Bronzi
Přes UploadManager lze nahrávat pouze fotografie. Jiné soubory (zkoušel jsem .avi, .txt, .doc, ...) nahrávat nelze.
To je tak schválně nebo to lze někde nastavit, které soubory chci ukládat?
HamStet
Profil *
2 Bronzi

Vypadá ten editor velmi zajímavě. Jen by mě zajímaly dvě věci.
1. Lze mít na jedné stránce naráz dvě instance (tj. dvě nezávislé <textarea> s různým obsahem)?
2. Potřeboval bych vkládat a "přilinkovat" i jiné soubory než obrázky - konkrétně pdf dokumenty. Jde to?

Děkuju za odpověď
Bronzi
Profil
srigi
Některé ikonky jsem od někud stáhl a u některých jsem se nechal inspirovat wordem. Pokud něco nakreslím stejně podle něčeho jiného tak je to moje ne. Navíc stejné nebo hodně podobné ikonky používá např tinyMce nebo fckEditor.

peta
Docela by mě pomohlo v jakém prohlížečí si to zkoušel.
1) Tam kde jsem to zkoušel tam mi buňky sloučit šly.
2) Jak si ten styl aplikoval. Z názvu je už patrné že to půjde jenom na řádkové elementy.
3) Co to znamená uload nechodí? Co ti tam nefunguje?
4) Zanořování funguje stejně jako ve vordu. Stačí vytvořit seznam pak kurzorem najet na tu položku, kterou chceš "vysunout" a pak dáš "zvětžšit odsazení". Cislovani se mění po kliknutí pravým tlačítkem a pak v kontextovém menu najedeš na typ seznamu, který chceš.
5) Možnost načtení adresy ze serveru asi dodělám
6) Zpět a vpřed tam jsou
7) Ajax.js slouží výhradně pro potřeby editoru, který jej využívá při načítání kódů při asynchroní inicializaci. Takže kódování tam je poměrně zbytečné. reutrn jsem opravil :) Když ona ta chyba nikdy nenastala jinak by firebug zařval a všiml bych si.
8) Jestli chceš tak hledej bránit ti nebudu. Spíš naopak.

Matess + HamStet
Jdou nastavit aji jiné typy souborů. Dá se to změnit v adresářu wysEditor/plugins/UploadManager/config.php

HamStet
Ano 2 editory můžou běžet současně na jedné stránce.
anonymní
Profil *
2 Bronzi:
Ahoj, editor se mi velmi zamlouva, akorat sem tam nasel chybu, ktera by stala za to opravit.
Je to pri ruseni slouceni bunek se ten skript zacykli, a FF treba po chvili nabidne aby se ten skript prerusil, a vysledek je takovy, ze ze 2 sloucenych bunek jich to vedle pak nasazi 100 a jede to pochopitelne dal a dal. Stejnou chybu vykazuje i IE 6, na 7 sem to nezkousel.

Jinak chvalim praci, takovyto snadny, kompaktni a cesky wysiwyg hledam uz dlouho :-)

Pavel
HamStet
Profil *
2 Bronzi:

Vyzkoušel jsem ty dvě instance na stránce, chodí to bez problémů. Taky jsem bez problémů převedl kódování do w1250. Jen jsem zatím nějak neobjevil editor obrázků :( ale s tím se ještě poperu.

Dobrá práce!
Bronzi
Profil
HamStet
Editor obrázku je možné otevřít z kontextového menu po kliknutí pravým tlačítkem na obrázek. Možnost editovat obrázek.
Joker
Profil
Bronzi
ad ikonky: Pokud to bude třeba pod (L)GPL, je taky možné jednoduše převzít ikonky z TinyMCE- možná by to ušetřilo práci.

ad kontextové menu: na to by možná bylo dobré povolit stránce přijímat kliknutí pravým tlačítkem :-)
peta
Profil
Bronzi
FF a kdyz neco nejde, tak nekecam.
* sloucit nejdou, kdyz mas tabulku z Wordu pres ctrl+c/v
html kod z wordu (word 2002 asi 7 pro xp) ...

Váš
&lt;!--
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
{mso-style-parent:"";
margin:0cm;
margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}
@page Section1
{size:595.3pt 841.9pt;
margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;
mso-header-margin:35.4pt;
mso-footer-margin:35.4pt;
mso-paper-source:0;}
div.Section1
{page:Section1;}
--&gt;
<table><tbody><tr><td style="border: 1pt solid windowtext; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.1pt;"><p class="MsoNormal">32</p></td><td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.1pt;"><p class="MsoNormal">32</p></td><td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.1pt;"><p class="MsoNormal">12</p></td><td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.15pt;"><p class="MsoNormal">12</p></td><td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.15pt;">&nbsp;</td></tr><tr><td style="border-style: none solid solid; border-color: -moz-use-text-color windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.1pt;">&nbsp;</td><td style="border-style: none solid solid none; border-color: -moz-use-text-color windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.1pt;">&nbsp;</td><td style="border-style: none solid solid none; border-color: -moz-use-text-color windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.1pt;">&nbsp;</td><td style="border-style: none solid solid none; border-color: -moz-use-text-color windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.15pt;">&nbsp;</td><td style="border-style: none solid solid none; border-color: -moz-use-text-color windowtext windowtext -moz-use-text-color; border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 92.15pt;">&nbsp;</td></tr></tbody></table>první článek ve wysEditoru

* upload proste nechodil nenapadlo mne a neni to tam ani napsane, ze je to omezeno pouze na obrazky, viz nadpis "Upload souboru". Mimo to se to okenko pozicuje jinam nez mam odscrolovano.
favicon.ico
Typ souboru ico nemohl být uploadován
avg_Licencni_cislo.txt
Typ souboru txt nemohl být uploadován

* odrazky - prave tlacitko mi tvuj program blokuje? Ale ja tak kopiruji text. fujka. Navic se to opet pozicuje jinam nez mam odscrolovano.
A to menu stejne nefunguje, cislovani stale zustava, kdyz mam text oznacen :)

hledat dalsi nejdu, od toho si najdi nekoho placeneho. mam lepsi zabavu na volny cas :)
HamStet
Profil *
2 peta:
Najdi si někoho placeného... - poskytuje to zdarma, tak nebude ještě platit. Ostatně i tak je chybových aviz dost. Já třeba považuju za poměrně velkou chybu, že v IE se po startu editoru vložený text zdvojí.

Hlavní problém trochu je ale v tom, že Bronzi někam zmizel, na připomínky a dotazy na fóru nereaguje, verze na jeho webu je pořád ta z 18. února. A protože tato verze ještě není zralá pro reálné nasazení, mé počáteční nadšení poněkud ochladlo. Má tento editor řadu hezkých věcí, třeba ten správce souborů, snadná konfiguravatelnost... Ale chybí dotažení do konce. Škoda.
HamStet
Profil *
Doplněk:
Kontaktoval jsem Bronziho mailem - odpověděl mi, že momentálně nemá čas, ale že se ke svému dílku vrátí. Tak uvidíme.
Sopta
Profil *
Zdravím všechny. Budu mluvit k těm ikonkám. Takových ikonek se dá na netu stáhnout :). Například na stránce http://www.famfamfam.com/ máte balíky ikon, a není jich tam málo :). Takže s tímto problémem bych se moc netrápil
Buena
Profil *
Tak parada.
Autor mel naslapnuto k vynikajicimu a jednoduchemu editorku s ohromnym potencialem a domnivam se, ze to vzdal po par dnech na tomto foru.
Uz delsi dobu hledam neco jednodussiho nez tinyMC nebo CKEditor - narazil jsme na toto. Jen jsem to vsak doinstaloval a ozkousel tak jsem docetl forum... chjo - obrovska skoda pane Brozi.
Bubák
Profil
Buena:
Pokud hledáš minimalistický editor, koukni na JS HTML editory a na 10 best WYSIWYG Text and HTML Editors for Your Next Project, myslím, že je z čeho vybírat.
Buena
Profil *
To Bubák:
Dekuji prevelice za rychlost odpovedi a predevsim za tento tip: whizzywig
Otestoval jsem nekolik z uvedenych (krome CKEditoru a TinyMC, ktere znam)... a pak jsem u zminovaneho zakotvil.

Nasadim na nekolika webech a uvidime.
Neuveritelne jednoduche nastavovani me velmi potesilo.
Licence MIT taktez.
Az to rozjedu tak dam na sve weby nejake odkazy - tento kousek si to opravdu zaslouzi.
Jeste jednou moc diky.

PS: Tvurci nabizeji i jednoduchy CMS.
Rekl bych ze bude tez zajimavy - ale ja uz delam par let CMS systemy na joomle a jsem spokojeny.
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0