Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martinkloubek Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2009, 15:29:12
prosím jak udělat aby se mi třeba lightbox (klidně i jiný) po kliknutí na odkaz v jakémkoliv FRAME na stránce otevíral do celého okna prohlížeče?
(POZOR nejedná se o IFRAME) A prosím nepište mi abych vyhodil framy, NEJDE TO, jsou podmínkou... stránky jsou tak strašně řešeny, že bez nich to nejde. Spíš by mně zajímalo jak to vyřešit s nima. problém je že se musí definovat JS přímo ve stránce frame a ne na hlavní a to způsobuje že se otevírá pouze v daném frame a já javascript prakticky neumím vůbec... díky za každou dobrou radu. |
||
martinkloubek Profil * |
#2 · Zasláno: 28. 2. 2009, 09:10:17
Pokud mi někdo na email pošle řešení s popisem, velmi rád pošlu finanční odměnu!!!!!!!!!!
|
||
Bubák Profil |
#3 · Zasláno: 28. 2. 2009, 11:19:10
Nejde to.
|
||
martinkloubek Profil * |
#4 · Zasláno: 1. 3. 2009, 11:26:36
hm....... no to je radost...
sice neumím javascript, ale co otevření nového okna, posléze v tom okně spustit JS pro fotku, po kliknutí pak obojí zavřít? přece by to mělo jít naprogramovat? Mně se podařilo otevřít nové okno předat proměnné a foto se otevřelo v novém okně, problém byl že po kliknutí zůstalo nové okno, zavřelo se jen foto a také to nevypadalo moc pěkně, vlatně efekt to úplně ztratilo... |
||
Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 1. 3. 2009, 13:03:52
„ale co otevření nového okna, posléze v tom okně spustit JS pro fotku, po kliknutí pak obojí zavřít?“
Pak by se dalo použít něco takového: http://kesolim.sweb.cz/fotky_branik/ a případně k tomu přidat jednoduchý JS fading obrázku. |
||
martinkloubek Profil * |
#6 · Zasláno: 1. 3. 2009, 14:03:24
díky to není ono klient trvá na efektu, neva vyřešil jsem to z frame na iframe, bohužel se peru s FF a 100% iframe na výšku
IE jsem zadal 60 % |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0