Autor Zpráva
deleted
Profil *
Mam urobeny takyto skript:

<SCRIPT TYPE="text/javascript">
function napis(co)
{
GetElementById('kod').innerHTML=co;
}
</SCRIPT>



a obrazok:

<IMG src="..." onclick="napis('bannermz.gif');">

a div
<DIV NAME="kod" ID="kod">- kliknite -</DIV>


ked kliknem na obrazok, chcem aby sa vlozil do divu ten text. v opere a ie to ide ale vo FF nie. co opravit?
peta
Profil *
deleted
Nastroje - konzola Javascritpu a hlasi ti to prosim pekne chybu na radku s GetElementById, ze se pokousi najit objekt, ale nasel 2 se stejnym ID/NAME, takze se nic neprovede. Reseni je proste...
<DIV ID="kod">- kliknite -</DIV>
deleted
Profil *
no bud mam posahany FF alebo neviem, ale stale to nefunguje,,,
deleted
Profil *
ako som s tym sachoval dost dlho som zistil ze ani to co som napisal nefunguje ani v opere ani v ie.

napisem to takto


<SCRIPT TYPE="text/javascript">
function napis(co)
{
kod.innerHTML=co;
}
</SCRIPT>


ale FF je stale paf
deleted
Profil *
ten skript sa nachadza na tejto adrese
peta
Profil *
nejaky pip ti tam nastavil prepnou do fullscreen, takove okna okamzite zaviram, ani na obsah nekoukam, tam byvaji trojske viry.

Co znamena nefunguje?
Firefox - nastroje - konzola javascriptu, cituji:
Chyba: kod is not defined
Zdrojový soubor: http://gymzachat.php5.sk/reklama.php
Řádek: 32
To znamena, ze se nemohl provest tento radek:
kod.innerHTML=vypis
protoze nenasel nic, co by se jmenovalo kod
cili <img name=kod>
Tys tam mel id=kod a name=kod, coz nelze, rekl jsem smaz name a rekl jsem to porto, ze script, ktery jsi nam tu napsal ( 18.7.2005 17:04:32) pouziva
GetElementById('kod').innerHTML=co;
kdezto tva stranka pouziva
kod.innerHTML=vypis

Takze si laskave oprav php zdrojak nebo v cem to mas a pak rikej, co ti nefunguje.
Nicmene plus, ze jsi dal odkaz na stranku, to jsme tu mohli resit jeste 2 dny.
- U obrazku se da menit take src, nemusis pouzivat innerhtml
- libi se mi tvuj optimisticky zapis:
<div id="kod" class="svetl" style="font-size: 12px;"><br>- kliknite na niektorř banner -</div>
v pristi verzi zkus
<div id="kod"><br>- kliknite na niektorř banner -</div>
CSS
#kod {font-size: 12px;}
- pak zkus pouzit kratsi cestu k obrazku
reklama.php_soubory/bannersmajly.gif
banery/smajly.gif
- totez title a alt
- pro funkci napis muze vytvorit pole obrazku
var xxx=["bannermz.gif"]
xxx[co]
, ale asi mas kazdy jiny, nebo muze vybrat nazev podle src odkud klikas
onclick="napis(this.src)"
Fred
Profil
peta Vysvětluješ to nějak moc složitě, to bych nepochopil.
deleted Oprav tenhle řádek
kod.innerHTML=vypis; správně je
document.getElementById('kod').innerHTML=vypis; a bude to fungovat.
peta
Profil *
Fred
Slozity na tom je to, ze jeho prvni zprava vypada jinak nez ma zdrojak.
Podle jeho prvni zpravy jsem mu poradil, at smaze ID. Ted to udelal a nefunguje mu to a divi se. Nefunguje mu to proto, ze pouziva uplne jiny script. Sem pridal teda vysvetleni proc. Sice takove kostrbate, ale konzoli JS si otevrit mohl. Ma ji i FF, i Opera a i Explorer, kdyz dole potukas na vykricniku.
To ostatni jsou jenom kecy ke strance.
deleted
Profil *
peta
18.7.2005 20:28:12 - toto som pochopil, z toho predtym som *****
ako som spomenul 18.7.2005 17:31:23, nakopiroval som sem zly skript, pretoze som skusal vsetky mozne kombinacie a proste som sa sekol!
dalej neviem ci mam inu konzolu vo FF, ale tamto mi to nepisalo (asi iny plugin)
dalej som nepochopil co si myslel tym - U obrazku se da menit take src, nemusis pouzivat innerhtml. ja som nechcel menit obrazok ale len text co sa napise (ak si to myslel inak - tak mi to nedoslo)
k tym roznym zapisom css: osobne si myslim ze je to tri ako to napisem, dalej k uprave toho javascriptu cez polia- neviem ci je to potrebne. ale ten napad zo src sa mi paci!

ale dik.

Fred ani ja som to nepochopil (vobec)
deleted
Profil *
tie hviezdicku su d e b i l
peta
Profil *
deleted
Firefox ma stejnou konzolu, to je pri instalaci. Nastroje - konzola javascriptu, pak spustis program a se ti tam objevi ta chyba jako vysita.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0