Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
andre Profil |
#1 · Zasláno: 2. 3. 2009, 22:11:11
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Vypínají ve firmách správci sítě javascript? Děkuji za odpověd.
|
||
Vladosik Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2009, 22:14:26
andre
Na to se nedá asi odpovědět, to je individuální. Obecně nevidím důvod, proč by ho vypínali. Nyní jsem na praxi v jedné velké firmě a rozhodně Javascript nevypínáme. Ale je to na uživateli, jestli si ho třeba nevypne sám. |
||
andre Profil |
#3 · Zasláno: 2. 3. 2009, 22:22:12
Myslel jsem jestli to třeba není běžnou praxí správců sítě kvůli bezpečnosti. U uživatelů je to jasné, jsou tací, co si ho vypínají, ale má zkušenost je taková, že tak minimálně 80 procent jich ani neví co to je, a ti, kteří to ví, ho mívají vypnutý zcela vyjímečně.
|
||
Vladosik Profil |
#4 · Zasláno: 2. 3. 2009, 22:27:40
andre
Jak říkám, statistika toho, jestli ho správci sítě vypínají nebo ne asi neexistuje. Každý tu může dát jen své zkušenosti. Já osobně jsem se s tím zatím nikde (firmy, školy, kavárny kde jsem byl) nesetkal. „a ti, kteří to ví, ho mívají vypnutý zcela vyjímečně.“ Přesně tak, není imho prakticky důvod ho vypínat. |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 3. 3. 2009, 09:50:41
andre
„jestli to třeba není běžnou praxí správců sítě kvůli bezpečnosti“ Samotný JavaScript bezpečnosť neohrozuje. Skôr môže byť napríklad blokované sťahovanie potenciálne nebezpečných súborov a pod. |
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 3. 3. 2009, 10:11:00
andre
Myslel jsem jestli to třeba není běžnou praxí správců sítě kvůli bezpečnosti. Není, alespoň jsem o ničem takovém neslyšel. Vzhledem k tomu, že spousta firem má různé ty SharePointy a intranety, bych to ani nepředpokládal. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0