Autor Zpráva
David421
Profil *
Pls cem ajax tutorial navod ako sa refreshuje stale jeden div, napriklad kazdu sekundu, necem to meta tagom ani inym refreshom, cem ajaxovym, cize IBA ten div neaky a nepiste mi sem http://citron.blueboard.cz/... pretoze to s tim nema nic spolocne
Bubák
Profil
www.jakpsatweb.cz/jak-udelat.html#potreba
Na AJAX je potřeba totéž, nejdůležitější je splnit první bod.
Senky
Profil
Ale nie, vazne, aj ja mam taky problem, pretoze som skusal pouzit
new Ajax.PeriodicalUpdater('va', 'include/view_active.php', {
  method: 'get', frequency: 3
});

lenze to mi nejako nefungovalo. Teda spravil som to takto, ze potrebujem aby sa pravidelne obnovoval zoznam prave prihlasenych uzivatelov. Moj skrateny zdrojovy kod vyzera takto:
<span id="va"></span>
<script>
new Ajax.PeriodicalUpdater('va', 'include/view_active.php', {
  method: 'get', frequency: 3
});
</script>

ale ono mi to nefunguje a netusim preco...
mark
Profil
Ajax
David421
Profil *
tam nic o dive ani o refreshe nieje, mark
Mike8748
Profil
Senky
kdyz ti neco nefunguje, tak popis co to dela/nedela, nejaky chyby,.... nebo aspon zivou ukazku

ale ono mi to nefunguje a netusim preco...
asi to mas rozbity


David421
tak jestli aspon trosku umis JS, tak te uz mohlo napadnout ze ve funkci ktera bude obsluhovat stav pozadavku, pokud state=4 (pozadavek splnen) pouzijes neco jako document.getElementById('mujdiv').innerHTML=http_request.responseText;

a nic proti ale co sem dival na ten odkaz s citronem, tak je to PRESNE TO CO CHCES. ajaxem to vola skript a jeho vysledek zobrazuje v jednom divu na strance.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: