Autor Zpráva
davef6
Profil
mám kód který, když uživatel vloží soubor tak zobrazí buňku pro vložení komentáře.......bohužel se v mozile zobrazuje nekorektně po vybrání souboru, čím to může být?



                              <table summary="Přidat foto">
							  <tbody>
                                <tr>
								  <td class="first_fotogal">Foto:</td>
								  <td><input name="myfile" id="myfile" onchange="show_comment();" type="file" /></td>
								</tr>
                                <tr>
								  <td class="first_fotogal" style="color:#FF0000;">Hlavní foto:</td>
								  <td><input name="myfile" type="file" /></td>
								</tr>
                                <tr id="comment" style="display:none;">
								  <td class="first_fotogal">Komentář:</td>
								  <td><textarea id="textfield" onKeyPress="over();" class="clasic_ta_2" name="text"></textarea></td>
								</tr>
							    <tr id="comment_z" style="display:none;">
							      <td class="first_fotogal"></td>
								  <td colspan="2">Zbývá znaků: <input type="text" name="cislo" size="2" value=" 150" readonly="">
								  
							       </td>
							     </tr>
							   </tbody>
							   </table>


<script language="javascript">
function show_comment()
{
  if (document.getElementById("myfile").value != null)
  {
  document.getElementById("comment").style.display = "inline";
  document.getElementById("comment_z").style.display = "inline";
  }
  else
  {
  document.getElementById("comment").style.display = "none";
  document.getElementById("comment_z").style.display = "none";
  }
}
</script>
Chamurappi
Profil
Reaguji na davaf6:
Nenastavuj hodnotu vlastnosti display na „inline“. Nastavuj prázdný řetězec, tím zrušíš style="display: none" a řádek bude mít svůj výchozí styl.
Joker
Profil
davef6
bohužel se v mozile zobrazuje nekorektně po vybrání souboru, čím to může být?
To není tak hrozné, Mozilla má podle TOPlistu podíl nějakých 0,9%...

Ale tipnul bych, že to bude tím, že poslední řádek tabulky je přes tři buňky, zatímco všechny ostatní jen přes dvě.

Krom toho bych to místo tabulky udělal jako label - input.
davef6
Profil
Chamurappi
Super, díky pomohlo to
davef6
Profil
ještě jeden dotaz napíši to sem, abych zbytečně nezakládal nové vlákno....tento formulář se otevře do nového okna a tam se zpracuje skript a po dokončení reloadne stránku ze které byl otevřen
<script>window.opener.reload();</script>
......potřeboval bych udělat to aby se po dokončení skriptu stránka zavřela, ale i reloadovala rodičovská stránka. Když tam dám
<script>window.close();</script>
tak se mi stránka zavře dřív než se rodičoská reloadne........jak bych to mohl řešit? díky
Chamurappi
Profil
Reaguji na davaf6:
Ty sis tu zamknul?
Když nejprve zavoláš opener.reload() a pak close(), tak se rodičovská stránka nezačne znovunačítat?


Reaguji na Jokera:
To není tak hrozné, Mozilla má podle TOPlistu podíl nějakých 0,9%...
Pojmem Mozilla samozřejmě myslí všechno, co běží na Gecku, tedy i Mozillu Firefox.
Závada spočívala skutečně v tom, že nastavoval řádkům tabulky „display: inline“ a týkala se zřejmě všech prohlížečů, které znají „display: table-row“.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: