Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
wyny Profil * |
Ahojte
Prosim Vas o pomoc ako spravne prepisat submit : <input type="submit" value="Posli" onclick="return( submitForm() );" /> na <a href="javascript:document.submitForm();"> ? |
||
AM_ Profil |
#2 · Zasláno: 13. 3. 2009, 19:22:38
<a href="#" onclick="document.getElementById('mujformular').submit();">submit</a> V praxi se mi více osvědčilo u javascriptových odkazů používat onclick místo hrefu. |
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Milda Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 3. 2009, 11:57:31
A kdybych přesto chtěl někde použít javascript v hrefu (ponechme teď stranou vhodnost a nevhodnost), jak docílím, aby se vykonal pouze ten javascript, ale stránka zůstala nepřesměrovaná?
<a href="javascript:window.open(...)">proklik</a> mi kromě nového okna přesněruje i stránku v původním okně na [object]. U onclick se použije return false, ale to tady nejde... |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 19. 3. 2009, 12:16:55
Reaguji na Mildu:
Tak použij ten onclick, ne? |
||
Milda Profil * |
#5 · Zasláno: 19. 3. 2009, 12:37:03
No dík :-))
Já vim, ale měl jsem dojem, že přes href to jde taky, tak chci vědět jak se to dělá. Obejdu se bez toho, samozřejmě, a důvody proč to chci jsou na půl stránky (pro "chytré" asp.net prvky jsou běžné události definovatelné až za běhu, ne předem, jak v lidskym html, href lze předchystat předem). |
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 19. 3. 2009, 12:59:02 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na Mildu:
<a href="javascript:void(window.open(...))">proklik</a> |
||
Milda Profil * |
#7 · Zasláno: 19. 3. 2009, 13:16:39
Aaaano, to je ten trik, co mi unikal. Zvláštní, že třeba alert se bez toho obejde...
Děkuji! |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0