Autor Zpráva
Elektricman
Profil *
Zdravím .. řeším takový problém.
Mám udělanej jednoduchej StarBox jen pomocí divů který podle najetí miši mění počet hvezdiček v divu který je pod nima.
No ale jakmile tento kód vložím javascriptovou funkcí
document.getElementById(kam).innerHTML = '<div class="stars">'
+ ' <div id="star-select" style="background:red;">'
+ ' <div onmouseover="ViewStar(1);" onmouseout="ViewStar(' + starToSend + ');" onclick="ChangeStarToSend(1)">a</div>'
+ ' <div onmouseover="ViewStar(2);" onmouseout="ViewStar(' + starToSend + ');" onclick="ChangeStarToSend(2)">b</div>'
+ ' <div onmouseover="ViewStar(3);" onmouseout="ViewStar(' + starToSend + ');" onclick="ChangeStarToSend(3)">c</div>'
+ ' <div onmouseover="ViewStar(4);" onmouseout="ViewStar(' + starToSend + ');" onclick="ChangeStarToSend(4)">d</div>'
+ ' <div onmouseover="ViewStar(5);" onmouseout="ViewStar(' + starToSend + ');" onclick="ChangeStarToSend(5)">e</div>'
+ ' </div>'
+ '</div>';

tak ty se ten obsah prostě nenastyluje. Jede to jen v FireFoxu. Ale v Opeře ani v IE ten vloženej obsah vůbec nechytá kaskádový styly.

Nevíte jak to vyřešit ?
peta
Profil
Elektricman
Bud das funkcni stranku, kde je vse, co s tim pracuje a bude to videt ve FF, kdyz ptvrdis, ze to tam jede. Nebo nemame nic, z ceho zacit problem resit.
Zatim se lze pouze domnivat, ze
* ChangeStarToSend(3) - mas chybne napsanou (jako, ze tam mas nekde chybu)
* ViewStar(1); - totez
* id="star-select" - neni platny nazev pro ID
* tez muzes mit spatny nazev obrazku, mala velka pismena, cestina a jine nelegalni znaky, ktere se musi specialne napsat
Elektricman
Profil *
Zdarec ... no to bych mohl :)

V těch funkcích chyba není ... ty normálně fungujou ... jen prostě to co se vloží do toho kodu se nestyluje :(

hodil sem to semka
http://www.imcipek.cz/_stars/

ty hvezdičky v tom jsou jen aby bylo vidět že to ten kod vepíše...
Elektricman
Profil *
Už sem to pořešil :)

Opera nevim proč uplně ignoruje ten <div> ... když sem tam místo toho dal <span> a v css mu dal disply:block; tak to jede jak má :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: