Autor Zpráva
peta
Profil *
Je to spise zajimavost...
onclick='self.location="view-source:"+document.URL;return false'>View
objevil jsem to na strance:
http://www.mts.net/~tfriesen/dhtml/cbscript/delinkbar.html
peta
Profil *
bohuzel je to asi jen zalezitost mozilly
Fred
Profil
<a href="#" onclick='document.location.href="view-source:"+document.location.href; return false'>Zdroj</a>
peta
Profil *
Fred
IE stranku nelze zobrazit, ceho se tyka tvuj priklad? IE nebo mozilly... Jinak je to jen pro zajimavost, ze jsem to videl v tlacitku na te webce.
Fred
Profil
peta Tak to máš nějak špatně nastaveno IE, tohle funguje všude. V IE je ten problém, že tímhle způsobem otevírá ten zdroják v nastaveném programu. Defaultně je to notepad, mě třeba tohle nahoře otevře PSpad se zdrojákem.
peta
Profil *
Fred
Normalne, kdyz kliknu a tlacitko z menu, tak zdrojak zobrazi, timhle scriptem nee. IE mam nastaveny tusim default. IE6sp2

Opravdu nekecam, nefunguje to. V radku adresy se zobrazi:
view-source:file:///D:/x/x/drrr/xxx/xxx.htm
... totez ve FF, ale FF zobrazi zdroj, IE6sp2 nikoliv.

Muzu ti to sejmout jako video, jak jedu na odkaz, kliknu a zobrazi Stranka nelze zobrazit
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.