Autor Zpráva
HamStet
Profil *
Zdravím!

Mám funkci, která vypisuje měnící se čísla do řádkového html prvku (span):
document.getElementById("prvek").innerHTML = cislo;


<p>Nějaký text <span id="prvek">hodnota</span> zbytek textu</p>


Jde nějak nastavit tomuto číslu pevný formát (počet míst,délka desetinné části) aby bylo "graficky" stále stejně dlouhé a zbytek řádky neposkakoval sem a tam?

Zatím mě napadlo jen použít jiných prostředků - css pozicování jednotlivých kousků. A to je trochu kanón na vrabce...

Děkuju předem!
Joker
Profil
Asi to bude potřeba naformátovat "ručně", resp. svou funkcí. Anebo nějaká JS knihovna by na to mohla mít už vestavěné funkce.
_es
Profil
Použi:
cislo.toPrecision();
alebo iné podobné metódy triedy Number s názvom to...
HamStet
Profil *
2 _es

Děkuji za nakopnutí správným směrem, nakonec jsem použil toFixed. Díky!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0