Autor Zpráva
andre
Profil
Zdravím. Už si nevím rady. Jak přenést proměnnou(např. x=5), kterou definuji při události OnClick do externího skriptu? Nejde mi to jen v Mozille.
andre
Profil
P.S.: IE, Opera ji převezme z události bez problemů.
Chamurappi
Profil
Reaguji na andreho:
Z popisu usuzuji, že jsi špatně identifikoval problém. Prosím o odkaz na živou ukázku.
andre
Profil
Testuji to pouze offlinově. Zkusím to ještě vysvětlit takto. Kdyžtak to dám na pokusnou stránku na web a poslal bych odkaz. Je to asi banalita, ukázka(jde o tuto část kodu): onClick="hid(); picture.src = (pictures['1']); x = 1" Je tam použito pole, ale nyní jde o tu proměnnou, ta je u každého obrázku jiná, např. x = 2, x = 3, atd... S tou pak pracuji dále jen že ji zvětšuji +1. Jen Mozilla mi ji nebere. Není-li srozumitelné můj popis, dám to na net.
Chamurappi
Profil
Reaguji na andre:
Jen Mozilla mi ji nebere.
Chyba bude jinde. Nebo je závislá na něčem, co nám neukazuješ.
andre
Profil
Dal jsem to na pokusnou stránku: http://vitkuvhradek.sweb.cz/ Web není plně funkční, je zatím tvořen. Jde o fotogalerii. V ní je odkaz Vítkův hrádek a okolí. TESTUJI TO NA PRVNÍCH TŘECH OBRÁZCÍCH. KLIKNU NA PRVNÍ ČI DRUHÝ A POTÉ NA ODKAZ NÁSLEDUJÍCÍ. A V TOM PŘÍPADĚ SE MI ZVĚTŠENINA OBRÁZKU V IE A OPEŘE POSUNUJE K DALŠÍMU OBRÁZKU.
andre
Profil
P.S. : nejdříve je nutno kliknout na zmenšeninu číslo 1 či 2, jinak by ten odkaz následující šel na úvodní stránku.
andre
Profil
Uz jsem to vyresil a funguje to. Nekde tam musela byti nejaka drobnustka, protoze jsem to prepsal a jiz to beha.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: