Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Stepanka Profil * |
#1 · Zasláno: 20. 3. 2009, 21:04:56
Ahoj,
prosím, pomozte mi někdo vytvořit v JS takovou jednoduchou funkci.. Tahám z databáze název a datum. U názvu mám checkbox. Datum zobrazuju v textovém inputu. A teď bych chtěla, aby to fungovalo takto: Pokud zatrhnu checkbox, objeví se textový input s editovatelným datumem. Pokud ho odškrtnu, celý input by měl zmizet. Určitě to bude pro většinu z vás úplná trivialita. PHP kód vypadá takto: DOTAZ NA DB while ($row_vyrobky=mysql_fetch_array($query_vyrobky)) { echo '<tr><td><input type="checkbox" name="upozorneni[]" id="x'.$i.'" onclick="ZdeAsiNejakouFunkci"><label for="x'.$i.'">'.$row_vyrobky['nazev'].'</label>'; if ($row_vyrobky['zivotnost'] != 0) { echo '</td><td><input type="text" size="10" name="datum_upozorneni" value="'.$row_vyrobky['zivotnost'].'" id="xy'.$i.'">'; } echo '</td></tr>'; $i++; } Mám plno pokusů o vytvoření té JS funkce, ale asi to sem kopírovat nebudu, protože už jsem to stokrát předělala, ale nikdy jsem nedosáhla požadovaného výsledku. Předem moc děkuju za rady. |
||
fdsy Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 3. 2009, 07:19:52
document.getElementById('IDCKO').disabled=false
|
||
Stepanka Profil * |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2009, 10:16:23
fdsy
Díky, tohle znám taky. Už jsem vytvořila něco, co skoro funguje, ale nejde mi to dokončit: PHP: $i=1; while ($row_vyrobky=mysql_fetch_array($query_vyrobky)) { echo '<tr><td><input type="checkbox" name="upozorneni" id="x'.$i.'" onclick="DisablujInput();"><label for="x'.$i.'">'.$row_vyrobky['nazev'].'</label>'; if ($row_vyrobky['zivotnost'] != 0) { echo '</td><td class="left"><span id="xy'.$i.'">'.__UPOZORNIT_DNE__.': <input type="text" size="10" name="datum_upozorneni" value="'.$row_vyrobky['zivotnost'].'" style="text-align:right""></span>'; } echo '</td></tr>'; $i++; } JS: function DisablujInput() { var a = (document.form_vyrobky.upozorneni.length); for (i = 1; i <= a; i++) { if (document.getElementById('x'+i).checked == false) { document.getElementById('xy'+i).style.display='none'; } if (document.getElementById('x'+i).checked == true) { document.getElementById('xy'+i).style.display='inline'; } } } Trochu to funguje, akorát když najedu na stránku, mám checkboxy odškrtnuté a textové inputy viditelné. Měly by být neviditelné. A pak když zaškrtnu a odškrtnu třeba první checkbox, zmizí mi čtvrtý textový input.. Prosím o radu, nemám ráda javascript... |
||
Stepanka Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 3. 2009, 10:33:09
Tak už jsem si poradila sama, stačilo malinko překopat ten PHP kód..
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
0