Autor Zpráva
davef6
Profil
dá se nějak udělat preloader pro stránku s tímto kódem? ve stránce je vložena třída, která nahrává foto........zkoušel jsem iframe a nějaký ajax preloader, ale nic mi nefungovalo.......problém je to že se do malého okna předává $_files[] a tím pádem to celkem dlouho trvá

<?php
$povolene = array("classes/maxImageUpload.class.php");
if (in_array("classes/maxImageUpload.class.php", $povolene)) {
    include "classes/maxImageUpload.class.php";
}

$povolene = array("config.php");
if (in_array("config.php", $povolene)) {
    include "config.php";
}

$povolene = array("sessions.php");
if (in_array("sessions.php", $povolene)) {
    include "sessions.php";
}
            function iduzivatele ($prezdivka, $heslo, $link)
            {
              $vysledek=mysql_query("select id from uzivatele where prezdivka='".addslashes($prezdivka)."' and heslo='".addslashes($heslo)."'", $link);
                if (!$vysledek)
                  return false;
                else
				{
                  $radek = mysql_fetch_array($vysledek);
                  return $radek["id"];
                }
             } 
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />
<title>Nahraj foto</title>
</head>

<body>
<h2 style="text-align:center;">Uložení nové fotografie</h2>
<p style="text-align:center;">
<?php
						  	  $myImageUpload = new maxImageUpload(); 
                              //$myUpload->setUploadLocation(getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR);
                              $myImageUpload->uploadImage();
?>
</p>

<script type="text/javascript">
<!--
window.opener.location = "/index2.php?page=nastaveni&nas=nastaveni_profilu&sek=1&priznak=1";
var odpocitavani = 2; // cas v sekundách
var casovac;

function odpocet(){
odpocitavani--;
if(odpocitavani > 0) return;

window.clearInterval(casovac);

window.close();

}

casovac = window.setInterval("odpocet()", 1000);
//-->
</script>
</body>
</html>
Chamurappi
Profil
Reaguji na davaf6:
zkoušel jsem iframe a nějaký ajax preloader, ale nic mi nefungovalo
Zkoušel ses tu i zeptat a já ti odpověděl. Ptáš se teď na totéž? Má rada nepomohla? Nezakládej prosím duplicitní vlákna.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: