Autor Zpráva
Watchick
Profil
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné nějakou funkcí zkopírovat obsah celého HTML dokumentu a pak jej třeba poslat na cizí stránku?
Senky
Profil
Ako cez post? No na inu stranku sa to neda, kedze ochrana v php je taka, ze formulare, cize aj post aj get mozes posielat iba na subory v tvojom webe, tak isto ako to je s nahravanim suborov, ci ajax-om...cize najskor tak len cez phpmailer...
Joker
Profil
Watchick
Vygenerovaný kód stránky ano- celá stránka se nachází uvnitř značky <html>, takže celý kód stránky je:
document.getElementsByTagName("html")[0].innerHTML

Připomínám, že se vrátí kód stránky platný ve chvíli toho volání, například se uplatní dynamické změny provedené skriptem, tzn. kód nemusí odpovídat tomu, co dostane prohlížeč jako zdroják stránky.
Joker
Profil
Senky
formulare, cize aj post aj get mozes posielat iba na subory v tvojom webe
Žeby? A co takové parazitní formuláře?
Koneckonců: http://www.google.com/search?hl=cs&safe=off&client=opera&rls=cs&hs=kDU&q=parazitn%C3%AD+formul%C3%A1%C5%99e&btnG=Hledat&lr=
...pokud se Vám po kliknutí na odkaz otevře vyhledání termínu parazitní formuláře na Google, gratuluji, právě jste z téhle stránky odeslal GET požadavek na cizí web :-)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Jokera:
document.getElementsByTagName("html")[0]
Funguje také „document.documentElement“, to mi připadá hezčí než vyhledávání prvního <html>.
Watchick
Profil
Joker
Jasné, takovéto formuláře občas používám...

a co se týče topicu:
Proste jde o to, ze mam stranky pro internetovou stranku tra-vian, do ktre uzivatele zadavaji pocty svych jednotek... a chtel bych udelat script, pres greasemonkey, ktery by na tra-vian pridal odkaz na prime poslani HTML stranky na server, kde by se stranka vyhodnotila a ty udaje by se z toho vypharsovaly...
Joker
Profil
Watchick
Nebylo by jednodušší, kdyby si potřebné údaje vytahal už ten Javascript (který se ani nebude muset trápit parsováním HTML nebo regulárními výrazy, protože má DOM) a serveru by poslal jenom serializované ty údaje?
Watchick
Profil
Joker
Díky, to vypadá o dost "jednodužšeji", tedy až na to že si s JS moc nerozumime, kazdopadne to zkusim...
VildaS
Profil *
Ahoj,

potřeboval bych sestavit menu z titulů stránek, od nichž znám URL. Tedy patrně něco podobného jak tu bylo řešeno.
Načíst stránku, zjistit její titul a stránku zahodit.

Jediné řešení co mě zatím napadlo je načítat ty stránky do neviditelného iFrame elementu. Ovšem jak zařídit, aby se stránka vůbec neprováděla?

Díky za každý tip.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: