Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ghosting Profil |
#1 · Zasláno: 29. 3. 2009, 12:44:13
Zdravím,
chci se zeptat jestli lze vůbec nějakým způsobem potlačit přivlastňování tel. čísel skype programu. Mám-li na webu číslo +420 yyyxxxccc tak si ho skype převede na své stylování a to mi vadí. |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
peta Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2009, 12:56:54
Odinstalovat skype :)
Proc si tam instalujes program o kterem nevis, co dela? Pak se uzivatel divi, ze ma zavirovany pocitac a ja mam na pul dne praci. Pokud se format da nastavit, lze to provest ve skype. Ten JS jsem uz videl v provozu, vubec se mi nelibil, ale protoze to nebyl muj PC tak jsem se do nastaveni ciziho PC nestaral. Proste ti to vypni v nastaveni a mas pokoj. Hlavni vec je, ze skype JS ty cisla prevadi spatne a musel jsem tak uz pulku cisel prepsat, aby mi z neho nezobrazil jen +420, ale cele cislo. Uzivatele si stezovali... |
||
Mastodont Profil |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2009, 13:00:26
Ghosting
A co se takhle podívat do nastavení Skypu, to by nešlo? Já tam tu volbu vidím. |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 3. 4. 2009, 13:00:42 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na Ghostinga:
Viz skype a telefonní číslo v HTML. Reaguji na peta a Mastodonta: Tipnul bych si, že se mu spíš nelíbí, že budou podobným „vylepšením“ postiženi návštěvníci jeho stránek. |
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Franta64 Profil |
#5 · Zasláno: 1. 6. 2009, 09:22:57
Reaguji na tento problém:
Přišel jsem na to že tento problém se zobrazováním těch telefonních čísel na webu způsobuje doplněk skype nainstalovaný v prohlížeči-(používám Firefox)proto je třeba ho zakázat a nebo odinstalovat.Zobrazování těch telefoních čísel tam kde neměla vůbec být se tím zruší a rušivý element je odstraněn ;o) |
||
Časová prodleva: 10 měsíců
|
|||
jazzinka Profil * |
#6 · Zasláno: 9. 4. 2010, 07:51:03
Obávám se, že mám stejný problém. Nemůžu nutit návštěvníka stránek, aby si ten plugin vypnul. Tak mě zjímá, jestli můžu nějak označit kód tak aby ho skype ignoroval.
|
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 9. 4. 2010, 16:02:32
Reaguji na jazzinku:
Odkaz z příspěvku [#4] ti nepomáhá, nebo proč se ptáš? |
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
sibep Profil |
#8 · Zasláno: 26. 7. 2010, 11:30:21
Reaguji na Chamurappi:
doporučený meta tag jsem sám vyzkoušel ale i tak skype dále číslo převádí. - neexistuje jiná forma (krom vložit číslo do img) aby mi skype číslo na stránce nepřevedl? Díky |
||
Časová prodleva: 10 dní
|
|||
rubynho Profil * |
#9 · Zasláno: 5. 8. 2010, 22:07:14
Ghosting:
nevím proč to nenapíšete chytráci přesně: tak tedy- nástroje - skype add-on fot IE a odinstalovat |
||
Sibep Profil * |
#10 · Zasláno: 6. 8. 2010, 10:31:55
rubynho:
Možná by to chtělo si lépe přečíst příspěvky než tu začneš někomu říkat do chytráků. Záměr je potlačit převod čísla pro ostatní návštěvníky. Nemůžeš jim vnucovat "oddinstalujte si skype a pak se Vám moje stránky lépe zobrazí", postrádá to smysl - takto se chová jen amatér. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0