Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomš Profil |
#1 · Zasláno: 1. 4. 2009, 22:11:16
Mám takovou otázku, a zároveň bych potřeboval poradit.
Jde nějak udělat javascript pro html stránku, který při rozlišení nižším než 1280x800 zvolí <div1> a při vyšším než 1280x800 zvolí <div2>. Nejspíš zápis <div1> nebo <div2> není správný, proto bych potřeboval poradit, jak i toto lépe zapsat. Prosím, hlavně neříkejte, že někteří lidé javascript nemají zapnutý, já to dělám pro ty, co ho zapnutý mají. Jinak předem moc děkuji za pomoc. Tomš |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 2. 4. 2009, 07:45:50
A co zdravý rozum?
|
||
Tomš Profil |
#3 · Zasláno: 2. 4. 2009, 07:59:48 · Upravil/a: Tomš
<script type="text/javascript">
<!-- var smallStylesheetLink = "css/mainTo1024.css"; var normalStylesheetLink = "css/mainOver1280.css"; function setStyle() { var width, height; if(window.innerWidth) { width = window.innerWidth; height = window.innerHeight; } else if(document.documentElement.clientWidth) { width = document.documentElement.clientWidth; height = document.documentElement.clientHeight; } else if(document.body.clientWidth) { width = document.body.clientWidth; height = document.body.clientHeight; } /*var stylesheetLink = document.getElementById("stylesheetLink"); var useSmall = (width <= 800 && height <= 600); stylesheetLink.setAttribute("href", (useSmall ? smallStylesheetLink : normalStylesheetLink));*/ if (width <= 1024 && height <= 768) document.write ('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'+smallStylesheetLink+'" media="screen, projection" />'); else document.write ('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="'+normalStylesheetLink+'" media="screen, projection" />'); } setStyle(); //--> </script> A co tohle, našel jsem to na intenetu, jen to nějak upravit pro div v html. |
||
Časová prodleva: 9 let
|